Foto: Publicitātes foto
Ar vērienīgu koncertu piektdien, 23. martā LMA Studentu klubs atzīmēs 23. jubileju, portālu "Delfi" informē kluba pārstāvji.

Vakara īpašie viesi būs "Pienvedēja Piedzīvojumi". Apsveicēju lokā arī grupas "Rebel Riot" un "Age of Stones" ar Ervīna Ramiņa ("Laime Pilnīga") piedalīšanos.

Grupa "Pienvedēja Piedzīvojumi" dibināta 1994. gadā, tās pamatsastāvā ir Māris Žigats (vokāls, bass), Aldis Lunde (ģitāra) un Pēteris Lunde (sitamie instrumenti). "Kopš grupas pastāvēšanas sākuma nav mainījies ne tās sastāvs, ne mūzikas kritiķu cieņa, nedz arī klausītāju mīlestība pret grupas mūziku un tās pasniegšanas mākslu. "Pienvedēja Piedzīvojumi" priecēs klausītājus ar savas karjeras lielākajiem hītiem spēlējot kārtīgu, skaļu rokkoncertu," teic kluba dzimšanas dienas rīkotāji.

Grupa "Age of Stones" radusies 2001. gadā Valmierā , kā četru mūziķu sadarbības rezultāts. Savas pastāvēšanas laikā grupa izdevusi divus albumus – "Sapņojiet" un "Slaido blondīņu cirks", kā arī EP "Goin' out". Šobrīd grupa aktīvi koncertē, kā arī pievērsusies darbam studijā, ierakstot savu trešo albumu. "Age of Stones" būs sagatavojuši īpašu apsveikumu, piedaloties grupas "Laime Pilnīga" pārstāvim Ervīnam Ramiņam.

Lai traku un skaļu padarītu vakara noslēgumu, klubu apsveikt būs ieradusies arī grupa "Rebel Riot". Tās pirmsākumi meklējami 2007. gada vasaras nogalē. Kopš tā laika grupa spēlē rock'n'roll mūziku ar dažādām ietekmēm no agrīnā blūza, sešdesmito – astoņdesmito gadu klasiskā roka, panka un smagā metāla. Savas pastāvēšanas laikā grupas pamatsastāvs nav mainījies, jo zem "Rebel Riot" slēpjas ne tikai mūzika, bet arī patiesa draudzība un vienota mūzikas uztvere.

Ieeja klubā no plkst. 22:00. Ieejas maksa: studentiem 3 lati, ne-studentiem 4 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!