Foto: Publicitātes foto

"LMT Summer Sound" festivāls sadarbībā ar "Red Bull" šogad piedāvā izjust "Red Bull Thre3style" dīdžeju sacensību garšu, izdejojoties Liepājas pludmalē divu dienu garumā 16 dīdžeju pavadībā. Uz "Red Bull" skatuves lielākajā deju teltī, kāda jebkad ir bijusi Liepājā, būs dzirdami seti no ievērojamākajiem Latvijas dīdžejiem, tai skaitā, AG, Ksenia Kamikaza un šī gada "Red Bull Thre3style" Latvijas uzvarētāja DJ Monsta, tāpat arī pie dīdžeju pults būs viesi no Igaunijas, Ukrainas, Polijas un Beļģijas, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Visi dīdžeji ir saistīti ar "Red Bull Thre3style" sacensībām, kuru fināls šogad norisinās Uzbekistānā. Sacensībās dīdžejiem 15 minūtēs jādemonstrē sava meistarība, prasmīgi samiksējot trīs dažādus mūzikas stilus. "LMT Summer Sound" uzstāsies gan Latvijas, gan citu valstu nacionālās atlases konkursa laureāti, kā arī žūrijas pārstāvji.

No Latvijas "LMT Summer Sound" būs dzirdami DJ AG, DJ Monsta, Ksenia Kamikaza, DJ DUB:ra & DJ Rudd, DJ AI-VA & DJ Alex-O, DJ aiQ, DJ Get Dizzy un DJ PM-AM. Dīdžeji pārstāv visdažādākos mūzikas un ritma stilus, solot visskaļāko ballīti Baltijas jūras krastā.

Taču to vēl spēcīgāku padarīs ārzemju viesi, neapšaubāmi iezīmējot "LMT Summer Sound" kā Baltijas valstu ievērojamāko deju pasākumu. Kopumā "LMT Summer Sound" viesosies seši dīdžeji no četrām valstīm. Igauniju pārstāvēs DJ JANNO & Paul Oja, vieni no pieprasītākajiem Tallinas dīdžejiem. Savukārt no Polijas "LMT Summer Sound" viesosies DJ Kostek, kurš uzvarēja Polijas "Red Bull Thre3style" sacensībās 2012. gadā, bet šogad vērtēja Latvijas finālistus. Festivālā būs dzirdams arī pēdējo divu gadu Beļģijas dīdžeju konkursa uzvarētājs DJ Madfingaz. Tāpat Liepājā būs dzirdami veseli trīs DJ seti no ukraiņu dīdžejiem (DJ iO, DJ Kinree un DJ JOSS).

"LMT Summer Sound" festivāls šogad norisināsies jau ceturto reizi, un uz festivāla skatuvēm Liepājā apmeklētājus priecēs ievērojamas Latvijas un pasaules mūzikas zvaigznes.

Biļetes pieejamas visās Biļešu serviss tirdzniecības vietās un internetā par 28 eiro, komplekts ar ieejas biļeti telšu pilsētiņā šobrīd maksā 35 eiro, pērkot atsevišķi telšu pilsētiņas ieejas biļeti, tā maksās 7 eiro . Pieejamas arī VIP biļetes.

Šogad festivāla organizatori apmeklētājus sagaidīs ar paplašinātu telšu pilsētiņu, jaunām aktivitāšu zonām un uzlabotu teritorijas plānojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!