Foto: DELFI

Liepājas vārds vienmēr ir saistījies ar rokmūziku un mūzikas festivālu "Liepājas Dzintars". "LMT Summer Sound" vēlas atdzīvināt šo rokmūzikas tradīciju Liepājā, piedāvājot festivāla apmeklētājiem jaunu skatuvi – "Liepājas Dzintars".

"Liepājas Dzintara" skatuve izveidota ar mērķi, lai uz tās varētu uzstāties mākslinieki, kuri savulaik piedalījušies "Liepājas Dzintara" festivālā, kā arī dotu iespēju uz  skatuves kāpt jaunajām grupām, kurām ir saistība ar Liepāju vai to muzikālais izpildījums atbilst leģendārajam Liepājas roka skanējumam. Skatuves programma tiks izziņota drīzumā.

Šī skatuve būs īpaša ar to, ka uz tās Liepājas Jūras svētku ietvaros tiks piedāvātas muzikālas meistarklases. Sadarbībā ar Liepājas PopRok skolu ikvienam būs iespēja apgūt dažādu mūzikas instrumentu spēles pamatus (ģitārspēli, klavierspēli, sitaminstrumentus), kā arī iepazīt elektroniskās mūzikas tapšanas procesu. Turklāt viena no meistarklasēm piedāvās ļoti ekskluzīvu iespēju - pielikt savu roku ģitāras radīšanā.

Festivāla apmeklētāji tiks aicināti paviesoties "Liepājas Dzintaram" un Liepājas rokam veltītā izstādē, kura atradīsies blakus "Liepājas Dzintara" skatuvei. Tajā būs apskatāmas dažādas relikvijas no Liepājas mūzikas vēstures, kā arī iespēja dzirdēt daudz un dažādus stāstus par vēju pilsētas rokmūzikas piesātināto dzīvi.

Festivāls "LMT Summer Sound" gaidāms 10. - 11. jūlijā, Liepājā. Divu dienu garumā tajā uzstāsies "Apocalyptica", "Mumiy Troll", "Musiqq", "Astro'n'out", Jānis Stībelis, "Piendvedēja Piedzīvojumi" un daudzi citi mākslinieki, kā arī ārvalstu un pašmāju DJ.

Festivāla biļešu cenas: 28 EUR divu dienu ieejas biļete, 35 EUR ieejas biļete ar telts vietu, 70 EUR VIP biļete, 85 EUR VIP biļete + autostāvvieta.

Festivāla biļetes var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās Latvijā un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!