Foto: Publicitātes foto

"LMT Summer Sound" festivālā, kurš norisināsies Liepājā jau pēc mēneša, 10. un 11. jūlijā, uzstāsies arī Aminata, Markus Riva, "Olas", "Ryga", "Laime Pilnīga" un citi.

Pēdējo gadu veiksmīgākā Latvijas pārstāve Eirovīzijā - Aminata ar īpašu šovu uzstāsies "LMT Summer Sound" festivālā uz galvenās - LMT skatuves. Aminata Savadogo ir iekarojusi latviešu klausītāju sirdis ar savu vienkāršību, sirsnību un atvērtību. Kā arī veiksmīgi sāk iekarot ārzemju mūzikas tirgu, stāsta festivāla pārstāvji.  

Festivālā uzstāsies arī ekscentriskais ansamblis "RYGA", liepājnieki "The Highlights" un alternatīvā roka pārstāvji "Neon Saturdays".

Mākslinieku sarakstu papildina arīdzan grupas "100 debija" dalībnieka Modra Skaistkalna vadībā izveidotā apvienība "Moontalk", māksliniece Austra Pumpure un grupa "Sērkociņu Cehs", stāsta festivāla pārstāvji.

Festivāls "LMT Summer Sound" norisināsies 10. - 11. jūlijā, Liepājā. Līdz ar iepriekšminētajiem mūziķiem, divu dienu garumā tajā uzstāsies "Nico&Vinz", "Apocalyptica", "Mumiy Troll", "Musiqq", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Astro'n'out" un DJ Rudd, Jānis Stībelis, Fēlikss Ķiģelis, "Bet Bet", "Aurora", "Laika Suns" un daudzi citi mākslinieki.

Festivāla biļešu cenas: ieejas biļete - 28 eiro, ieejas biļete un telts vieta - 35 eiro, VIP biļete - 70 eiro, VIP biļete + autostāvvieta - 85 eiro. Festivāla biļetes var iegādāties visās Biļešu Serviss tirdzniecības vietās Latvijā un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!