Sers Pols Makartnijs un grupa "Super Furry Animals" (SFA) kopīgi izveidojuši "Beatles" mūzikas kolāžu izstādei Liverpūles Teita galerijai, ziņo "New Musical Express".
Doma par šādu neparastu sadarbību radās pēc tam, kad bijušais grupas "Beatles" dalībnieks iepazinās ar SFA šī gada sākumā "NME Brat" balvu pasniegšanas ceremonijā. Iespējams, ka faniem tagad būs iespēja iegādāties stundu garo mūzikas ierakstu arī diska formātā.

Neskaitāmi galerijas apmeklētāji esot izteikuši vēlmi iegādāties šo ierakstu, un Makartnija pārstāvis sacīja, ka drīzumā varētu tikt izdots albums. Dziedātāja pārstāvis teica, ka albums, iespējams, tiks pārdots galerijas kioskā.

SFA šīs muzikālās kolāžas vidusdaļā veidojuši skaņu remiksu, lai gan viņiem nav bijis atļauts pašiem pievienot savas melodijas.

Makartnijs stundu garo skaņdarbu "Plastic Beatle" veidojis sava drauga Pītera Bleika izstādei "About Collage". Bleiks, kurš kļuva slavens, veidojot "Beatles" leģendārā albuma "Sergeant Pepper" noformējumu, nesen strādājis arī pie Pola Vellera diska "Stanley Road", kas arī kļuvis par vienu no izstādes eksponātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!