Foto: Arista
Tuvojoties Ziemsvētkiem, mūzikas ierakstu veikalos parādīsies jauns albums, kuru ierakstījis mākslinieks, kurš sevi apzīmē ar noslēpumainu zīmi. Šis simbols atgādina kaut ko līdzīgu stilizētam spogulim, kas novietots uz bultas, kas izurbusies cauri salocītam trombonam. Diemžēl vārdisku atveidojumu šim simbolam atrast nav iespējams, tāpēc masu informācijas līdzekļos viņš tiek saukts par Mākslinieku, kas agrāk bija pazīstams kā Prinss.
Lai kāda būtu šī simbola nozīme vai izruna, Mākslinieka pēdējais albums "Rave Un2 the Joy Fantastic" ir izdevies lielisks. Mūziķis vienmēr pārsteidzis klausītājus ar nevaldāmu fantāziju un oriģinalitāti. Lai gan viņš ir mainījis vārdu, Mākslinieks joprojām ir tikpat daudzveidīgs un mainīgs kā toreiz, kad mūzikas pasaulē valdīja Prinss.

"Rave Un2 the Joy Fantastic" savītās vokālās partijas, daudzšķautņainie instrumentālie aranžējumi un enerģisks ritms rada brīnišķīgu fanka, hip-hopa, repa, popa, ritma un blūza un regeja kombināciju.

Albuma radīšanā bijušajam Prinsam palīdzējuši tādi mākslinieki kā Čaks Dī no "Public Enemy", "No Doubt", Šerila Krova un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!