Dzintaru koncertzālē 22.augustā un 23.augustā rīkotajos solokoncertos Marija Naumova rādīšot gada laikā veikto, kā arī prezentēšot sevi "jaunā formātā".
"Gribu parādīt to, pie kā strādāju visu pagājušo gadu, un to, kas top pašlaik - jaunas dziesmas, jauns muzikālais sastāvs. Gribu prezentēt jauno Marijas Naumovas formātu," preses konferencē šodien sacīja dziedātāja.

Jaunais "formāts" būšot eiropeiskāka, labāka, modernāka mūzika, tā nebūšot deju mūzika, nelīdzināšoties Eirovīzijas dziesmu konkursā izpildītajai "I Wanna", jo tas neesot un nebūšot Naumovas stils. Dziedātāja atzīst, ka viņai ir grūti noraksturot stilu, kādā viņa šobrīd cenšas strādāt, taču cer, ka tas būs kaut kas savs un oriģināls.

Koncertos 22.augustā un 23.augustā piedalīsies mūziķi no Naumovas grupas un Raita Ašmaņa bigbends. Pasākuma viesi būs Normunds Rutulis, Andris Ābelīte u.c. 21.augustā Dzintaros plānots Naumovas labdarības koncerts diabēta slimniekiem un invalīdiem.

Tieši pirms gada - 23.augustā - Eirovīzijas dziesmu konkursa laureāte Dzintaros sniedza savu pirmo lielo solokoncertu. Dziedātāja vēlas, lai solokoncerts šajā datumā kļūtu par tradīciju un notiktu arī turpmāk.

Pēc koncertiem Dzintaros Naumovai būšot radoša pauze - laiks, kurā taps jauns albums. To dziedātāja cer ieraudzīt jau šogad. Plānots, ka tas varētu iznākt divās versijās - Eiropas publikai angļu vai franču valodā un Latvijas publikai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!