Foto: Publicitātes foto
Koncertzālē "Palladium" sestdien, 18. martā, uzstāsies britu mūzikas jaunais talants, "Glastonbury" un "Sziget" festivālu publikas iemīļotais mākslinieks un "Brit Awards" balvas ieguvējs Toms Odels (1990), ko žurnāls "Vogue" nosaucis par "modes industrijas mīļāko pianistu".

Šāds apzīmējums nav nejaušs. Odels, kurš 2015. gadā uzstājās "Positivus" festivālā, Salacgrīvā, ir ne tikai talantīgs un godalgots mūziķis, bet arī zīmola "Burberry" seja.

Tomēr maldīgi domāt, ka viņa popularitāte būvēta vien fotogrāfijās dažādos glancētajos žurnālos. Līdz šim Odels izdevis divus veiksmīgus, kritiķu novērtētus albums. Jaunākais no tiem – "Wrong Crowd" – tika izdots pagājušajā gadā. Šobrīd, popularizējot šī albuma dziesmas, mūziķis ar solo priekšnesumiem uzstājas koncertzālēs visā pasaulē.

Mūziķis uzaudzis Deivida Bovija, Boba Dilana un Leonarda Koena mūzikas ietekmē. Viņa mūzikas pamatā ir ne tikai emocionāla klavierspēle, bet arī atklāti un dziļi teksti, līdzīgi kā iepriekš nosauktajiem viņa elkiem – klasiķiem. Tāpat Odelam piemīt savdabīga, ne šī laikmeta skatuves harizma, ko novērtē gan viņa vienaudži, gan vecāka gadagājuma klausītāji.

Pirms Toma Odela uz skatuves plkst. 20.00 kāps talantīgā indie-pop grupa "Franco Franco". Toma Odela uzstāšanās sāksies 21.00.

Biļetes uz Toma Odela koncertu pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!