Britu rokzvaigznei Līamam Galaheram un viņa grupai "Oasis" mūzikas festivālā Šveicē bijis jābēg no skatuves, jo skatītāji sākuši viņus apmētāt, ziņo aģentūra "Reuters". Tomēr Nionas "Paleo" festivāla organizatori notikušo skaidro citādi, aģentūrai "Reuters" pastāstīja BBC korespondente Sema Laidieita.
"Organizatori sacīja, ka Līams vienkārši nogājis no skatuves un nav gribējis iet atpakaļ," viņa sacīja.

"Sony Music" paziņojumā "Oasis" vārdā teikts, ka uzstāšanās apturēta pēc aptuveni pusstundas, jo "uz skatuves tika uzmestas vairākas pudeles, skārda bundžas un monētas, trāpot vairākiem grupas dalībniekiem".

"Skatītāji tika informēti, ka grupa vēlas atgriezties ar noteikumu, ka nekas netiks mests uz skatuves," teikts paziņojumā.

"Grupa atgriezās uz skatuves, lai nospēlētu vēl divas dziesmas, bet tad Līamam Galaheram un bundziniekam Alanam Vaitam trāpīja lidojoši gruveši," uzsvērts paziņojumā.

"Paleo" festivāla galvenais organizators Daniels Roselā preses konferencē paziņoja, ka grupa ir "viegli ievainojama" un ka nekas uz skatuves nav ticis mests.

"Mēs notikušo neaizmirsīsim, un es ceru, ka arī viņi neaizmirsīs. Mēs sadarbojamies pēdējo reizi," sacīja Roselā.

Grupa "Oasis", kura koncertturnejā devās bez Līama brāļa Noela, jo viņš ir nolēmis neuzstāties ārpus Lielbritānijas, spēlēja uz festviāla galvenās skatuves aptuveni 35 tūkstošu fanu priekšā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!