Talsu rajona Sabiles novada "Pilskalnos" 4. un 5. jūnijā notiks mūzikas festivāls "Kafijas Vakars Pilskalnos". Šobrīd ir zināmi visi mākslinieki, kuri uzstāsies gan uz dzīvās mūzikas skatuves, gan elektroniskās mūzikas teltī, portālu "Delfi" informē festivāla organizatori.

Festivālā, kas šogad notiks piekto reizi, kopskaitā uzstāsies 46 mākslinieki.

"Ir nemainīgas vērtības - divas grupas, kuras ir uzstājušās visos iepriekšējos festivāla gados, un uzstāsies arī šogad, tās ir 'Trakmēnes' un "Cacophonics'," stāsta festivāla rīkotāji. "Lielākajai daļai grupu šogad šis ir pirmais vasaras festivāls – 'Monologs Divatā', 'Rebel Riot', 'Jūdas Graši', 'Mežonīgais Rieksts', 'Toms Londons', 'Apēdājs' 'Mismach' u.c."

Tāpat festivālā uzstāsies grupas "Hospitāļu iela", "Baložu pilni pagalmi", "Voiceks Voiska", "Standart", "Age of Stones", "In the Box", "Meribel" un Andis Grīva. Tāpat sagaidāma turbofolka grupas "Oranžās brīvdienas" uzstāšanās, kas pēc šī festivāla dosies koncertēt pa Eiropu.

Festivāla organizētāji atklāj, ka iespēja tiek dota spēlēt arī jaunajām grupām, gan tādām, kas jau ir kur spēlējušas, gan tādām, kas īsti vēl nekur nav parādījušās, bet uzskata tās par ļoti perspektīvām , kā viena no tādām tiek minēta "Lie Lie Sister".

Festivāla ieejas maksa uz abām dienām ir 5 lati, sīkāka informācija par visiem māksliniekiem, uzstāšanās laikiem, precīzu atrašanās vietu un citiem interesējušiem jautājumiem atrodama festivāla mājas lapā www.kafijasvakars.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!