Mūzikas forums „Skaņu mežs” no 17. aprīļa uzsāks jaunu koncertsēriju „Prieka Māja”, kuras ietvaros pirmajā koncertā Rīgā uzstāsies franču elektroniskās mūzikas duets „Nôze”, portālu „Delfi” informē koncerta organizatori.
Koncerts notiks Spīķeros, Maskavas ielā 4A. Sākums 21:00.

Pasākumā uzstāsies arī virkne vietējo mākslinieku - par Latvijas urlacore karali dēvētais DJ Ruslan, kā arī DJ KSPRS, kurš atskaņos franču gejbāru repertuāru, DJ Drazza un DJ meitenes Vējiņa un Antriņa.

Franču projekts „Nôze" ir divi biedri - Nikolā Sfintesku jeb Dj Freak (izdevniecības ‘Circus Company' dibinātājs un tādu mākslinieku kā ARK un Jamie Lidell producents) un viņa skatuves partneris Ezehiels Pailess. Viņi spēlē plašu instrumentu klāstu, cita starpā, arī Korg M1, miksē un dzied. Muzikāli tas ir house, brīvā džeza, tehno un fankmūzikas sajaukums.

Trešdien, 15.aprīlī, plkst. 16.30 Radio „Naba" ēterā būs iespēja noklausīties interviju ar pirmā „Prieka mājas" koncerta dalībniekiem.

Biļetes uz deju vakaru nopērkamas „Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā. Cena 5 lati, 7 lati, 8 lati.

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muusika/rock_ja_pop/?concert=46967"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!