Foto: Publicitātes foto

Ainars Virga, gatavojoties savam 50 gadu jubilejas lielkoncertam "Kādā brīnišķā dienā" 6. aprīlī, izdevis jaunu dziesmu "Ja tev sāp". Tas ir pirmais singls no leģendārā Līvu mūziķa gaidāmā pirmā solo albuma "Kādā brīnišķā dienā", kurā būšot "dziesmas par dzīvi un mīlestību".

Jaunākā dziesmu "Ja tev sāp" ir ļoti personiska un stāsta par viņa šī brīža sajūtām, sāpēm un cīņu, kas jāizcīna, lai varētu darīt savu sirdslietu - būt uz skatuves un muzicēt, stāsta "Mikrofona ieraksti" vadītājs un dziesmas vārdu autors Guntars Račs.

"Lai arī ar Guntaru Raču pēdējā laikā netiekamies tik bieži kā agrāk, dziesmas tekstā viņš kārtējo reizi ir pateicis visas manas šī brīža sajūtas. Šis ir mans dvēseles kliedziens, manas sajūtas un mans stāsts. Pēc ilgiem laikiem man pašam šķiet, ka viss ir izdevies tieši tā, kā vēlējos."

Dziesma ierakstīta Kristapa Sudmaļa studijā Liepājā kopā ar "Virga Hard Orchestra" mūziķiem, bet gala mikss veikts "Labo ierakstu studijā" Rīgā, sadarbībā ar producentu Jāni Kalvi. Dziesma iegādājama portālā "Doremi.lv".

Biļetes uz jubilejas koncertu pieejamas "Biļešu paradīze" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!