Foto: Publicitātes attēls. Gapoljeri

Aicinādami uz sava debijas albuma prezentācijas koncertu 2. decembrī, aktieru grupa "Gapoljeri" izdevusi singlu "Zivs".

Virtuves kabarē apvienības dziesma "Zivs" ir pirmais singls no 2. decembrī gaidāmā albuma "Best OFF".

"Dziesma "Zivis" ir veltījums visiem, kam tuva makšķerēšana un visām, kam tuvi makšķernieki," raksta grupas pārstāvji. "Un atceries, savu zivi nedzird. Makšķerē atbildīgi," uzsver apvienības līderis Kristians Kareļins.

Gaidāmajā albumā iekļautās kompozīcijas ir dažādas – īsas, garas, ironiskas, romantiskas kompozīcijas latviešu, krievu un angļu valodās.

Lai arī "Gapoljeri" saviem klausītājiem bija solijuši albumu izdot 2018. gadā, jau 2. decembrī klubā "Melnā piektdiena" norisināsies "Gapoljeri" debijas albuma prezentācija.

Koncertā piedalīsies apvienības draugs – komiķis Rūdolfs Kugrēns – un īpašie viesi "Kapelmeistars GROUP". Ieeja pasākumā no plkst. 20.00.

Foto: Publicitātes attēls. Gapoljeri

Virtuves kabarē apvienībā "Gapoljeri" muzicē aktieri un dažādu Latvijas teātru darbinieki – Kristians Kareļins (vokāls), Artis Drozdovs (basģitāra), Normans Bārbals (bungas), Māris Kurtiņš (ģitāra) un Normunds Zālamans (ģitāra). "Gapoljeri" iepriecina skatītājus ar īpašu šova programmu, skatuves tērpiem, pārsteigumiem un oriģināldziesmām par aktuālām sadzīves tēmām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!