Foto: Publicitātes foto
Pašmāju mūzikas aprindās atzinīgi vērtētais Ogres kolektīvs "Rīgas Modes" izdod ilgi gaidīto pirmo dziesmu no sava debijas minialbuma, informē grupas pārstāvji.

Gan pirmajam singlam, gan visam EP dots manifestējošais nosaukums "Rīgas Modes". Ierakstā apkopotas piecas vienotas noskaņas dziesmas, kas raksturo vienas nakts pieredzi kāda galvaspilsētas suburbijas iedzīvotāja dzīvē, informē grupa.

"Rīgas modes" - "Rīgas modes"

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Rigas_Modes_-_Rigas_Modes.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Līdz šim grupa atpazīstamību iemantojusi kā "Komjaunatne" un ir uzstājusies uz pašmāju lielāko festivālu skatuvēm, kā arī aizvadījusi koncertus ar tādām apvienībām kā "DIIV" no Ņujorkas, un "The View" no Skotijas.

"Rīgas Modes" minialbums ir ierakstīts "Wolk Recording Studios" Rīgā, miksēts Ģirta "Lomika" Laumaņa studijā "Hodila" Valmierā, savukārt tā pēcapstrāde ir veikta "RFI Mastering" studijā, Sietlā, ASV.

Interneta mūzikas servisos EP tiks izdots nākamnedēļ, bet vasaras pirmajā pusē paredzēta tā iznākšana arī vinila formātā.

Pēc debijas EP izdošanas "Rīgas Modes" plāno aktīvu koncertdarbību vasarā. Šobrīd ir izziņota grupas uzstāšanās "Positivus" festivālā 18.jūlijā, kur Ogres apvienība atklās piektdienas vakaru uz "Palladium" skatuves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!