Smagās mūzikas apvienība "SIA Radikal", kurā darbojas arī kādreizējais "Radio SWH Rock" ētera cilvēks Gustavs Terzens, laidusi klajā otro radio singlu.

SIA Radikal ‘Tavs sapņu kredīts’!

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/SIARadikal-TavsSapnuKredic.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Jaunā singla nosaukums ir 'Tavs sapņu kredīts'. Tas ir realitāti atgādinošs veltījums visiem mums, kas nonākuši naudas dieva verdzībā. Dziesmas noskaņu raksturo rindiņas: „Paņem naudas kaudzi/ kā to dara daudzi/ atdosi, kad spēsi/ cerams, ka nevarēsi..., „

Dziesma jau piedzīvojusi pirmatskaņojumu "Radio SWH Rock".

Ieraksts tapis „Mints Studio”, sadarbībā ar Tāli Timrotu, kurš ārpus darbiem studijā ir zināms arī kā „dzīvās skaņas” meistars un ir redzams stāvot pie skaņu pults arī "SIA Radikal" koncertos.

"Grupa "SIA Radikal" ir ļoti prasīgi gan pret sevi, gan pret skaņu inženiera darbu, un Timrots godam izpildīja sev neikdienišķās metālistu kaprīzes," atzīst "SIA Radikal" pārstāvji, komentējot darbu studijā.

Gadu ilgajā pastāvēšanas laikā grupa ir piedzīvojusi sastāva maiņu, kas tomēr nav pamatīgi ietekmējusi skanējumu. Singla ierakstā dzirdams iepriekšējā bundzinieka Andreja Upmača sniegums, bet par jaunpienācēja Kārļa Vasiļevska varēšanu ikvienam būs iespēja pārliecināties vairākos festivālos.

Šobrīd apstiprināta grupas dalība festivālā „Sarkasms Open Air” 20.jūnijā, „Fonofest V” 5. jūlijā , „MetalShow.lv 2009 - Anticrisis” 11. jūlijā, „Tele2 Baltic Beach Party” uz LV Rock skatuves25. jūlijā un „Fontaine festival” 14. augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!