Foto: F64
Renārs Kaupers un Inese Zandere klausītāju vērtējumam piedāvā dziesmu "Upītes malā" no albuma "Sasauc smieklus izklīdušus".

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/01_Upītes_malā.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Man iepatikās šis Ineses dzejolis, jo tam ir gandrīz autentiska tautasdziesmas sajūta. Tas stāsta par kaut ko absolūti brīnumainu – par dzīvību un tās pirmsākumu, un man ir sajūta, ka šīs rindas vienlīdz labi uzrunā gan latviskā, gan kristīgā kontekstā," stāsta Kaupers.

Dziesmu "Upītes malā" iespējams lejuplādēt visiem, kuri ziedo Bērnu slimnīcas fonda uzkrājumam "Ārkārtas gadījumi". Vairāk informācijas www.arkartasgadijumi.lv.

"Upītes malā" ir iekļauta 23. septembrī iznākušajā albumā "Sasauc smieklus izklīdušus", kurā mūziku Ineses Zanderes dzejoļiem ir sacerējis un kopā ar draugiem izpilda Renārs Kaupers.

Albums ierakstīts Egona Kronberga ("The Hobos", "Iļģi", "Skyforger") studijā. Piecām no albumā iekļautajām dziesmām Agris Daņiļevičs ir izveidojis īpašu horeogrāfiju un tās tiks iekļautas nākamā gada Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku repertuārā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!