Foto: Publicitātes foto

Iestājoties astronomiskajam pavasarim, vokālā grupa Latvian Voices, piedāvā klausītājiem jaunu singlu "Honey Tree" ("Meduskoks").

Noslēdzoties 2014. gadam, kad "Latvian Voices" bija "Rīga 2014" muzikālais simbols, dziedātājas lauž priekšstatu par sevi kā vien latviešu tautasdziesmu izpildītājām, un ir aktīvi pievērsušās oriģinālmūzikas radīšanai, stāsta grupas pārstāvji.

Vasaras sākumā meiteņu grupa sadarbībā ar komponistu un sitaminstrumentu pavēlnieku Rihardu Zaļupi nāks klajā ar jaunu koncertprogrammu "Pāri Robežām", kuru jau šobrīd ieskandina dziesma "Honey Tree".

Dziesmu drīzumā būs iespējams noklausīties Spotify un iegādāties iTunes aplikācijās, kā arī sadzirdēt vairākās radio stacijās visā Latvijā.

Dziesmu dzīvajā izpildījumā būs iespējams skatīt arī televizoru ekrānos, Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas pasniegšanas ceremonijas laikā, 24. februārī, kur "Latvian Voices" klausāmgrāmata "Sounds of Latvian Nature" nominēta kā Gada Labākais Vokālās un Kormūzikas albums.

Paralēli muzikālajām aktivitātēm Latvijā meiteņu grupa turpina koncertēt un sniegt meistarklases arī citur pasaulē. Jau martā Latvian Voices dosies uz Uzbekistānu, Šveici un ASV.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/HoneyTree_Final_48kHz_24bit.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!