Foto: Publicitātes foto
Pagājušās nedēļas nogalē jaunais dziedātājs Jēkabs Ludvigs Kalmanis jeb The Ludvig prezentējis savu pirmo videoklipu dziesmai "I'm in Love With You", portālam "Delfi" pavēstīja mūziķa pārstāvji.

"Pirmā mīlestība ir tā, kuru katrs izdzīvo ar īpašām, vēl mīlestībai nesagatavotām un nenobriedušām jūtām. Tā ir mīlestība, kuru sajūt ar ļoti trausliem un jutīgiem nervu galiem," par savu pirmo videoklipu un dziesmu stāsta sešpadsmit gadus jaunais Jēkabs, kurš 2014. gadā bijis viens no "Latvijas lepnuma" balvas saņēmējiem.

Videoklips, kas filmēts uz Mākslas muzeja kāpnēm, Vecrīgā, "Pullman Riga Old Town Hotel" un citur, uzņemts pagājušā gada novembrī, kad gaisa temperatūra bijusi ļoti zema. "Lai nofilmētu klipu, es dziesmu nodziedāju reizes sešdesmit vai septiņdesmit. Pēc filmēšanas nedēļu pavadīju slimnīcā, lai izārstētu filmēšanas procesā iegūto plaušu karsoni, taču, pateicoties šim atgadījumam, esmu guvis pieredzi un sapratis, ka pret veselību jāizturas nopietni, jo – visam ir savas sekas," atklāj jaunais mūziķis. "Tomēr darbs ar kameru bija ļoti aizraujošs – sniegs, pilsēta, cerības, sapnis – tas ir galvenais, pārējam nav nozīmes."

"Mums ir liels dziedātāju iztrūkums Latvijā, tādēļ priecājos, noklausoties šo dziesmu. Manuprāt, Jēkabs Ludvigs izklausās jau kā nobriedis mākslinieks. Ļoti simpātisks tembrs," par jaunā dziedātāja sniegumu sacījis Maestro Raimonds Pauls. Savukārt dziedātājs Žoržs Siksna lakoniski paudis: "Perfekti! Viņam jādodas iekarot pasauli!"

"Producents ir izveidojis dziesmai modernu un mūsdienīgu skanējumu, kas noteikti uzrunās dažādu paaudžu klausītājus," piebilst Jēkaba vokālā pedagoģe Annija Putniņa.

Dziesmas mūzikas autoris ir The Ludvig un Jānis Ķirsis, teksta autors – The Ludvig.

Dziedātājs Jēkabs Ludvigs Kalmanis dzimis Talsos, dzīvo Dižistendē un pašlaik mācās NMV Rīgas Doma kora skolas Mūziklu nodaļā. 2014. gadā saņēmis apbalvojumu "Latvijas lepnums" kategorijā "Glābējs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!