vimeo:254553172

Mūziķis un dīdžejs Andris Freidenfelds jeb Fredis nofilmējis klipu grupas "Instrumenti" dziesmai "HES un tu", kas tiek publiskots līdz ar grupas vasaras koncertu izziņošanu. Koncerti notiks Siguldas pilsdrupu estrādē 15. un 16. jūnijā, portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

"HES un tu" ir trešais singls un video no pagājušā gada nogalē izdotā "Instrumenti" albuma "Atkala", ko mūzikas kritiķi atzinuši par līdz šim labāko grupas veikumu.

"HES un tu" videoklipa režisors ir Andris Freidenfelds, kurš, lai arī stāvējis klāt pie Latvijas mūsdienu populārās mūzikas video klipu šūpuļa kā viens no pieprasītākajiem mūzikas video režisoriem, atzīst, ka video jomā sen nebija neko darījis, līdz viņu uzrunājuši grupas "Instrumenti" mūziķi.

""Instrumenti" ar HES jaudu ievilka mani atpakaļ vagoniņā. Nevaru iedomāties labāku kompāniju, ar kuru atsākt vecos niķus un stiķus. Viņi ir aktieriski perfekti, jautri, pacietīgi, paklausīgi un gudri," stāsta Freidenfelds.

""Instrumenti" gaidāmie koncerti Siguldas pilsdrupu estrādē būs jaudīgi – vajadzīgo enerģiju esam krājuši jau labu laiku, un līdz jūnija vidum to turpināsim lādēt. Kaļam plānus šovam, kas pārsitīs to, ko esam darījuši līdz šim. Šoreiz iesim vēl tālāk, un rausim visus klausītājus sev līdzi," ar aizrautību stāsta "Instrumenti" mūziķis Reinis Sējāns.

7. februārī sākusies koncertu biļešu tirdzniecība – tās iespējams iegādāties "Instrumenti" mājas lapā un "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās. Pirmās pārdošanā palaistās biļetes pieejamas par zemāku cenu. Pieejamas atlaides Siguldas ID kartes īpašniekiem, kā arī īpašs piedāvājums ģimenēm ar bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!