Foto: Kadrs no video

Pazīstamā amerikāņu aktrise Kristena Stjuarte spēlē jaunākajā pasaulslavenās rokgrupas "The Rolling Stones" videoklipā, kas tapis dziesmai no nupat izdotā apvienības albuma.

Grupas video veidots dziesmai "Ride 'Em On Down", kas ir 1950. gadu mūziķa Edija Teilora skaņdarba kaverversija, tajā redzama Stjuarte, kas vecmodīgā automobilī braukājas ASV pilsētā Losandželosā.

"Nevajadzēja vairāk par dažiem vārdiem, lai mani pierunātu," par piedalīšanos videoklipā vēstījusi aktrise ""The Stones", Mustangs, viena pati Losandželosā. Filmēšana bija tikpat sapņaina cik ideja. Mēs izplosījāmies Losandželosā un mums bija vienreizējs skaņu celiņš."

Dziesma iekļauta šā gada 2. decembrī publicētajā "The Rolling Stones" albumā "Blue & Lonesome", kurā apkopotas grupas blūza dziesmu kaverversijas.

"Blue & Lonesome" tika ierakstīts vien trīs dienās, raksta mūzikas žurnāls NME, uzsverot, ka ar jauno albumu grupa "atgriežas pie saknēm un kaisles pret blūza mūziku". 12 dziesmu garajā albumā iekļautas Džimija Rīda, Vilija Diksona, Rdija Teilora un Howlin' Wolf dziesmas.

Albuma ierakstā piedalījušies arī "The Rolling Stones" koncertturneju mūziķi, kā arī ģitārists Ēriks Kleptons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!