Foto: Jānis Spigovskis (MicRec)

Pagājušajā nedēļā, 16. decembrī, kad dziedātāja Marta Ritova svinēja dzimšanas dienu, māksliniece jau tradicionāli sniedza koncertu, savukārt pirms koncerta dziedātāja publicēja mēģinājumā uzņemtu interaktīvu 360 grādu video.

Koncerts, kas norisinājās koncertzālē "Ave Sol", bija arī jaunā albuma "Katru dienu" prezentācija. Pasākumā piedalījās dziesmu aranžētājs Mārtiņš Leja kopā ar savu grupu un kā īpašais viesis – dziedātājs Jānis Stībelis. Par koncerta gaismas režiju rūpējies gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš, kurš nesen par savu gaismu režijas darbu Nacionālajā teātrī saņēmis "Spēlmaņu nakts" īpašo balvu.

Dienu pirms koncerta publicētais video, kurā dzirdama albuma tituldziesma, uzņemts ar interaktīvo 360 grādu kameru. Video skatoties, ikviens var izvēlēties skata leņķi.

"Sākotnēji biju domājusi, ka tas būs vienkāršs mēģinājuma video, kuru pāris reizes parādīsim un tad izdzēsīsim, bet kad es ieraudzīju rezultātu, sapratu, ka tas ir tik forši," stāsta Marta Ritova. "Nolēmu to atstāt apskatīšanai visiem. Paldies šī video veidotājiem "Giraffe visual " un "Do Studijai" par atvēlēto filmēšanas vietu."

Jaunais albums pieejams "MicRec" mājas lapā, mūzikas ierakstu veikalos un klausāms "Spotify", kā arī lejupielādējams iTunes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!