No 16. oktobra LMT Viedtelevīzijā un "vimeo.com" būs pieejams grupas "Prāta vētra" grandiozā "Skārda bungu tūres" noslēguma koncerta Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē ieraksts. Savukārt divas stundas un 45 minūšu koncerts DVD iznāks šā gada 15. novembrī, portālu "Delfi" informē grupas menedžmenta pārstāvji.

Koncertierakstā, kura režisors ir "Prāta vētras" bundzinieks Kaspars Roga, bet montāžas režisors - Juris Matuzelis, apkopotas 29 dziesmas, kuras izpilda "Prāta vētra" un viesmūziķi Povels Olsons un Magnuss Nilsons no Zviedrijas, Marina Kravets ("Kak ja iskal Tebja") no Krievijas, Arstarulsmirus ("Tur kaut kam ir jābūt"), "Musiqq" ("Debesis iekrita Tevī"), gospelkoris, kā arī koncerta īpašais viesis Maestro Raimonds Pauls ("Virši zied" un "Lidmašīnas").

Koncerts, kuru apmeklēja 60 000 skatītāju, paliks atmiņā ar līdz šim iespaidīgāko skatuvi un scenogrāfiju, augstākā līmeņa apskaņošanu un skatītāju atzinību izpelnījušos dziesmu video noformējumu. "Šis bija muzikāli un vizuāli izaicinošs un aizraujošs piedzīvojums visas vasaras garumā. Šķiet, ka vismaz daļu sajūtu ir izdevies saķert un iemūžināt arī video formātā," dalās Kaspars Roga.

Līdz ar koncertieraksta izziņošanu skatītāju vērtējumam nodots pirmais ieskats tajā -– dziesmu "Šokolādes saldējums" un "Paralēles" ieraksts, kurā piedalās arī Nelli Bubujanca (perkusijas), Deniss Paškevičs (saksofona solo) un pavadošo vokālu trio.

"Prāta Vētras" mūziķi – Renārs Kaupers, Jānis Jubalts, Māris Mihelsons, Kaspars Roga un Ingars Viļums – saka milzīgu paldies visiem, kuri piedalījās šī grandiozā projekta realizācijā un koncertieraksta tapšanā.

Koncertieraksta izdevējs: "Prāta vētras skaņu ierakstu kompānija".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!