Foto: Publicitātes foto
Februārī un marta sākumā portālā "Delfi" norisinās ikgadējais "Lielās mūzikas balvas" (LMB) publikas balsojums, ļaujot klausītājiem pašiem noteikt savu simpātiju starp izcilākajiem mūziķiem, kuri balvai nominēti par sasniegumiem 2017. gadā.

Balsojums ilgs no 7. februāra līdz 5. martam, pulksten 23.59. No vienas IP adreses par ikvienu no māksliniekiem 24 stundu laikā var nobalsot vienu reizi. Portāls "Delfi" atgādina, ka vienā reizē var balsot arī par diviem un vairāk kandidātiem, bet atkārtoti par vienu un to pašu – reizi 24 stundās. Balsojuma uzvarētājs saņems īpašo "Delfi" lasītāju simpātijas balvu.

Nobalsot par "Lielās mūzikas balvas" publikas simpātiju!

Balsojums pieejams, nelietojot reklāmbloķētāju.

Portāls "Delfi" patur tiesības pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus.

Jau ziņots, ka LMB svinīgā ceremonija šogad notiks 6. martā, Latvijas Nacionālajā operā. Balvu ieguvēji septiņās kategorijās tiks atklāti tikai ceremonijas vakarā, bet jau šobrīd zināms, ka balvu par mūža ieguldījumu saņems komponists Romualds Kalsons. Pasākumu tiešraidē atspoguļos arī Latvijas Televīzijas 1. kanāls un Latvijas Radio 3 "Klasika"

LMB ir Latvijas valsts augstākais apbalvojums mūzikā. 1993. gadā Latvijas Republikas kultūras ministrijā pēc toreizējā kultūras ministra Raimonda Paula iniciatīvas tika pieņemts lēmums ik gadu izcilākos sasniegumus mūsu valsts mūzikas dzīvē novērtēt ar īpašu balvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!