Grupa "Offspring" jūnijā gatavojas sākt darbu pie jaunā albuma, kas sekos 1998.gadā iznākušajam "Americana".
Lai gan grupa tikai pagājušā gada rudenī beidza albuma reklāmas koncertus, "Offspring" līderis Deksters Holands sacīja, ka grupa pēc iespējas ātrāk vēlas sākt darbu pie jaunā materiāla, no kura deviņas dziesmas jau ir demo stadijā.

"Ziemsvētkos mēs atgriezāmies mājās un mēnesi atpūtāmies, lai atgūtu spēkus, bet tad sākām domāt: "Vai vēlamies ķerties pie nākamā albuma jau tūlīt?" stāsta Holands. "Mēs esam sajūsmā par to, kā mums veicies līdz šim, tāpēc es dažus mēnešus veltīju jauna materiāla sagatavošanai, bet pēc tam sākām veidot demo ierakstus."

Holands pie jaunā materiāla strādājis grupas jaunuzceltajā studijā.

Pēc Holanda teiktā, "Offspring" jauno albumu iecerējuši smagāku: "Mums ir pietiekami daudz ierakstu, pēc kuriem mūsu skanējums ir atpazīstams, un cilvēki par 1997.gadā iznākušo "Ixnay" sacīja: "Ak Dievs, tās ir tik lielas izmaiņas." Taču es domāju, ka cilvēki vairāk vai mazāk zina, ko no mums var sagaidīt. Man patīk riskēt un darboties dažādos virzienos..."

Pirms darba ierakstu studijā "Offspring" 6.maijā kopā ar X, "Pennywise" un citiem piedalīsies grupas "Social Distortion" ģitārista Denisa Danela piemiņas koncertā Irvainmedouzas Amfiteātrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!