Jaunajā izstādē “Living The Moment”, kas šonedēļ tiks atklāta Londonā, tiek godināti arī “Rolling Stones”, Bobs Dilans, “Radiohead” un “The Beastie Boys”.

Izstādē redzamās fotogrāfijas tika nodotas fanu vērtēšanai, un vispopulārāko grupu un mūziķu attēli sākot ar 29.jūliju būs apskatāmi “Proud Galleries” izstāžu zālē.

Grupu kategorijā 79% respondentu bija balsojuši par “Queen” uzstāšanos “Live Aid” koncertā, savukārt viņu tuvākie sāncenši “The Beatles” ar šovu uz “Apple” ēkas jumta ieguva tikai 7% balsu.

Par vispretrunīgāko koncertu izvēlēta “The Rolling Stones” uzstāšanās Altamontā 1969.gadā, kas beidzās ar vardarbību. Kandidātu vidū bija arī Džārviss Kokers, kas 1996.gada Britu balvas pasniegšanā attēloja Maiklu Džeksonu, Džonijs Kešs, kas uzstājās cietumā, un Šineida O’Konora, kas saplēsa pāvesta Jāņa Pāvila II attēlu.

Par labāko solo mākslinieka uzstāšanos tika nosaukta Boba Dilana 1966.gada uzstāšanās “Manchester Free Trade Hall” koncertzālē, pārspējot Deivida Bovija 1973.gada koncertu.

Labākais festivāla koncerts ir “Radiohead” šovs Glāstonberijā 1997.gadā, savukārt “Run DMC” un “Beastie Boys” kopīgā uzstāšanās tika pasludināta par uzvarētāju deju/hiphopa mūzikas kategorijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!