Foto: DELFI
Martā ar koncertu Rīgā pēc vairāku gadu pārtraukuma atgriezīsies Norvēģijas sintīpopa grupa "A-ha", liecina grupas mājaslapā pieejamā informācija.

"A-ha" koncerts Rīgā notiks 15. martā "Arēnā Rīga", un tas notiks grupas koncerrttūres laikā, kurā grupa priecēs klausītājus arī Krievijā, Baltkrievijā, Lielbritānijā, Nīderlandē, Francijā, Vācijā, Norvēģijā, Luksemburgā un Austrijā.

Kad pirms sešiem gadiem, 2010. gada decembrī, Oslo "Spectrum" hallē izskanēja "A-ha" atvadu koncertturnejas "Ending on A High Note - Farewell Tour" pēdējais koncerts, bija skaidrs, ka grupas dalībnieki pārtrauc jebkuru sadarbību. Piecus gadus ilgušā pārtraukuma laikā katrs grupas mūziķis varēja īstenot vai piedalīties daudzos citos mūzikas un mākslas projektos.

2015. gada martā norvēģu grupa paziņoja, ka atkal ir sanākusi kopā, lai sniegtu koncertu 30. gadskārtējā festivālā "Rock in Rio". Neilgi pēc tam grupa paziņoja, ka laidīs klajā jaunu studijas albumu, bet 2016. gadā dosies lielā starptautiskā turnejā.

Jaunais albums "Cast in Steel" ir grupas desmitais studijas albums un pirmais kopdarbs pēc 2009.gadā iznākušā albuma "Foot of the Mountain", kuru ne tikai kritiķi pozitīvi novērtēja, bet tā guva arī lielus komerciālus panākumus.

Biļetes uz Rīgā gaidāmo koncertu var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās. Biļešu cena ir no 30 līdz 120 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!