„Positivus” festivālā, kas 17. un 18. jūlijā norisināsies Salacgrīvas Zvejnieku parkā īpāšu pārsteigumus sola pašmāju grupas „Instrumenti” un „7 Pieauguši vīrieši”, portālu „Delfi” informē grupu pārstāvji.

Kā informē grupas „7 Pieauguši vīrieši” menedžeris Ēriks Bizness – grupa paši atzīst, ka ir viena no spēcīgākajām šī brīža rokgrupām. Šobrīd vēl nevar daudz izpaust, taču gaismu, skatuves konstrukciju un videoinstalāciju ziņā „7 Pieaugušu vīriešu” uzstāšanās ievērojami atšķirsies no pārējo grupu priekšnesumiem.

Jau ziņots, ka „7 Pieauguši vīrieši” uzstāsies „Positivus” festivālā uz „Space Dog” skatuves 17. jūlijā aptuveni 01:00. Pēc koncerta Vīrieši aicina uz autogrāfu sniegšanas vakaru.

Savukārt grupa “Instrumenti”, kas līdz šim redzēti uzstājamies kā duets, „Positivus” festivālā solījuši ierasties pilnā sastāvā. Grupa uz Salacgrīvu dosies deviņu pandu sastāvā un komandā ietverti arī grupas alpīnisti, pirotehniķi, kāršu triku meistari un telepāti.

„Positivus” festivālā paredzēts arī “Instrumenti” vienīgās dziesmas latviešu valodā ‘Apēst Tevi’ pirmatskaņojums, kurā savu dalību apstiprinājis kāds grupas draugs. Tikai „Positivus” apmeklētājiem būs ekskluzīvi pieejams jaunākais grupas EP "pandemiya", kurā atrodamas kompozīcijas no topošā albuma – ‘Life Jacket Under Your Seat’, ‘(Back of Your) Drawer’, kā arī video dziesmai ‘Kvik Myndir’, ko veidojusi latviešu māksliniece Ksenija Sundejeva.

"Instrumenti" uzstāšanās paredzēta 18.jūlijā plkst.18:00 uz „Tele2” skatuves.

Positivus festivāls, kas 17. un 18.jūlijā norisināsies Salacgrīvā. Festivālā uz vismaz astoņām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 ārzemju un pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs Moby, „Prāta Vētra”, Šineida O’Konora, Piters Dohertijs, „The Whip”, Ebony Bones un „The Tiger Lillies”.

„Positivus” festivāla norises dienā biļetes pie ieejas festivālā būs dārgākas nekā pašreiz tirdzniecībā esošās – divu dienu biļete 29 latus vietā maksās 33 latus. No ceturtdienas, 16.jūlija, vairs nebūs spēkā grupas biļetes piedāvājums. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 17.jūlijā, pie ieejas maksās 19 latus pašreizējo 15 latu vietā, bet vienas dienas biļete sestdienai, 18.jūlijam, maksās 25 latus pašreizējo 20 latu vietā.

Divu dienu biļetes cena uz Positivus festivālu līdz pat festivālam paliks nemainīga 29 lati (ar vietu telšu pilsētiņā - 32,50 lati). Pērkot biļetes citās “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās, paaugstinātā biļešu cena stāsies spēkā no piektdienas, 17.jūlija, plkst.17:00. Atsevišķi var iegādāties biļeti ieejai telšu pilsētiņā – tirdzniecībā un pie ieejas telšu pilsētiņā tā maksās 4,50 latus.

Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.

Festivāla biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs.

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/festivals/?show=10610"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!