Mūzikas akadēmijas Studentu klubā 29. janvārī tiks prezentēts grupas "Age of Stones" jaunais albums "Slaido blondīņu cirks", portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

Koncerta īpašie viesi būs grupas "Laime pilnīga", "GhettoZloba" un "Edža Niknais".

Albums stāstīs par cilvēku attiecību neloģiskumu, kā arī par labi pārdomāto aprēķinu, ar kuru mēs saskaramies gan globālā mērogā, gan savā personīgā dzīvē. Tajā ir 12 dziesmas latviešu valodā, no kurām 'Krīts' un 'Kā tevi saukt' ar dažādiem panākumiem jau ir izskanējušas Latvijas radiostacijās. Domājams, ka klausītāju uzmanību nekavējoties piesaistīs dziesma 'Lauriks': "Nē, tā dziesma nav par Lauri. Nosaukums radās pavisam nejauši, taču nešaubos, ka arī viņam dziesmas saturs ir labi pazīstams," stāsta grupas dalībnieki.

"Albumu ierakstīja Mārtiņš Burkevics ("The Hobos"), kā arī palīdzēja viņa istabas- komūnas biedri: Nazis (Andis Grīva) un Krišiņš. Viņu klātbūtne šajā muzikālajā eksperimentā, kurā valdīja mājīga, radoša atmosfēra, noteikti atstāja iespaidu" - stāsta grupas solists Niks Jaunzems.

Albuma gala apstrāde tika uzticēta amerikānim Maikam Velam (Mike Wells) no Sanfrancisko, bet "Slaido Blondīņu cirks" dizainu radīja māksliniece Elīna Jaunzeme.

29. janvārī ieeja klubā no plkst. 22:00, koncerta sākums plkst. 23:10. Ieejas maksa 2 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!