Dailes teātrī 29. aprīlī pēc Māras Zālītes un Ulda Marhilēviča muzikālās drāmas "Priekules Ikars" izrādes notiks jaunā CD "Priekules Ikars" prezentācija, portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

"Marhils Music Company" izdevis jaunu CD, kurā skan dziesmas no Dailes teātra izrādes "Priekules Ikars". Tās ieskaņojuši aktieri Artis Robežnieks, Ilze Ķuzule, Artūrs Skrastiņš, Gints Andžāns, Gints Grāvelis, Ieva Pļavniece, Intars Rešetins, Juris Frinbergs, Valdis Liepiņš, Sarmīte Rubule, Harijs Spanovskis, Lauris Dzelzītis, Aldis Siliņš, Ivars Auziņš, Pēteris Liepiņš, kā arī dziedātāja Ieva Kerēvica.

Ierakstā piedalījušies Vilnis Krieviņš (bungas), Egons Kronbergs (ģitāra), Dzintars Beitāns (vijole), kā arī Uldis Marhilēvičs (bass, taustiņi, programmēšana). Ieraksta skaņu režisors ir Aigars Grāvers, un tas veikts šī gada sākumā.

29. aprīlī pēc izrādes Dailes teātra foajē pulcēsies izrādes autori Uldis Marhilēvičs, Māra Zālīte, kā arī radošā grupa un aktieri, lai skatītājiem sniegtu autogrāfus un kopīgi atvērtu jauno albumu.

Tikai 29. aprīlī jaunais CD būs nopērkams par īpašo cenu. Pēc tam to varēs iegādāties Latvijas mūzikas ierakstu veikalos, kā arī Dailes teātrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!