Foto: Publicitātes foto

Kā ik gadu decembrī koncertzālē "Palladium" norisināsies projekta "Cabaret" koncertiestudējumu sērija. Šī gada izrādēs ar tematisko nosaukumu "JAZZoteria" piedalīsies Aija Vītoliņa, Elza Rozentāle, Ralfs Eilands un džeza orķestris Mārča Auziņa vadībā, kā arī aktieri, dejotāji un cirka mākslinieki. Pirmizrāde notiks ceturtdien, 14. decembrī, pulksten 20.45.

Projekta "Cabaret" autors un koncertiestudējuma režisors Viktors Runtulis ir pulcējis savu iecienītāko mūziķu, dziedātāju, dejotāju, aktieru un cirka mākslinieku komandu, lai visi kopā veidotu stāstu par brīvību. Par brīvību, ko sniedz mūzika, par brīvību, kas ir klusumā starp skaņām, par cilvēka iekšējo brīvību vai brīvu savstarpējo saskari.

"Veidojot izrādi, mēs pētām, kas notiek starp ieelpu un izelpu. Kas notiek tajā mazajā mirklī? Kas notiek starp sirdspukstiem? Vai tur ir steiga vai klusums? Kur paliek laiks? Tas pazūd steigā vai aplīp ar sīkumiem? Kāpēc mums nav laika? Varbūt mums visa ir par daudz? Vai mums nav laika vai uzmanības? Varbūt tā ir sava veida paviršība – piešķirt vērtību lietām, kas patiesībā tevi māna un pamazām iznīcina... Šīs mazās lielās lietas ir tās, no kurām rodam iedvesmu, veidojot savu šī gada stāstu. Ikviens tiek aicināts kopā ar mums pameklēt brīvības robežas!", - tā par radošo procesu saka Viktors Runtulis.

Foto: Publicitātes foto

Kā portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji, pie jaunā projekta strādājusi ap 50 cilvēku liela mākslinieciskā un tehniskā personāla komanda. Izrādē piedalīsies solisti Aija Vītoliņa, Elza Rozentāle, Ralfs Eilands, džeza orķestris muzikālā vadītāja Mārča Auziņa vadībā, aktieri, dejotāji un cirka mākslinieki. "Cabaret" komandai šogad ir piebiedrojies jauns dalībnieks – improvizators, pasniedzējs un televīzijas ziņu vadītājs, bet šajā izrādē konferansjē – KāMārtiņš Daugulis.

Foto: Publicitātes foto

Pasākuma programma:

No 20.00: ieeja pasākumā;
20.45 – 21.45: koncertiestudējuma "JAZZoteria" pirmā daļa;
21.45 – 22.15: starpbrīdis;
22.15 – 23.15 koncertiestudējuma "JAZZoteria" otrā daļa;
23.15 – 3.00: vakara neformālā daļa - saviesīgas sarunas, DJ, dejas, foto stends. Visu pasākuma laiku darbosies bāri un apkalpošana pie galdiņiem.

Biļetes uz koncertprogrammas "JAZZoteria" izrādēm iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!