Foto: Itar-Tass/Scanpix

Amerikāņu radiostacija WNNX ziņo, ka smagā roka grupas "AC/DC" atlikušajos turnejas koncertos solistu nomainīšot rokgrupas "Guns N' Roses" līderis Aksels Rouzs.

Jau ziņots, ka "AC/DC" šomēnes apturēja koncertturneju ASV, jo ārsti brīdinājuši grupas solistu Braienu Džonsonu, ka, turpinot uzstāties, viņš riskējot kļūt pilnīgi nedzirdīgs.

Radioraidījuma vadītājs no Atlantas, kur "AC/DC" pārtrauca turneju, esot pamanījis Rouzu pilsētā. Viņš apgalvo, ka Rouzs piedaloties mēģinājumos ar grupu.

"Tas ir gandrīz izlemts, ka Aksels būs solists atlikušajos desmit "AC/DC" koncertos ASV," sacīja WNNX žurnālists Džeisons Beilijs.

"AC/DC" pārstāvis nedz apstiprināja, nedz arī noliedza ziņas. "Nav nekādas oficiālas informācijas, ko paziņot. Mēs ziņosim, ja kas mainīsies," britu mūzikas žurnālam NME sacīja grupas pārstāvis.

ASV komiķis un radio raidījumu vadītājs Džims Breiers nesen sacīja, ka esot ticies ar Džonsonu, kurš jūtoties "izmests" no grupas. Džonsons uzskata, ka viņa veselības problēmas neesot tik nopietnas, kā grupa paziņojusi.

Džonsons pievienojās "AC/DC" 1980. gadā pēc dziedātāja Bona Skota nāves.

Tikmēr "Guns N' Roses" plāno pirmo oriģinālā sastāva apvienošanos kopš 1993. gada. Grupas pirmais apvienošanās koncerts notiks aprīlī "Coachella" mūzikas festivālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!