Foto: Publicitātes foto
12.maijā "Arēnā Rīga" koncertēs amerikāņu dziedātājs un komponists Maikls Boltons (Michael Bolton), portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji "Makroconcert".

Biļetes no 11.februāra būs iespējams iegādāties visās "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās un internetā. 11.februārī biļetes varēs iegādāties ar 15% atlaidi, kas tiks piemērota visām biļešu cenu kategorijām.

Boltons izdevis 18 solo albumus, kas pārdoti vairāk kā 53 miljonos kopiju visā pasaulē. Viņš izpelnījies savu zvaigzni Holivudas slavas alejā, četras "Grammy" nominācijas un divas "Grammy" balvas, kā arī vairākkārt iekļauts žurnāla "People" pasaules pievilcīgāko vīriešu sarakstā.

Liriskās balss īpašnieka repertuārā dominē mīlas balādes. Populārākās no tām – "Can I Touch You...There", "Said I Loved You...But I Lied", "Love is a Wonderful Thing", "How Am I Supposed to Live Without You", "Missing You Now", "When a Man Loves a Woman" - viņš izpildīs arī Rīgā.

Paralēli solokarjerai Boltons sadarbojas ar ievērojamākajiem mūsdienu producentiem un komponistiem un ir ražīgs dažādu žanru dziesmu autors. Tās izpildījuši Kanje Vests, Jay Z, Džons Ledžends, Bārbra Streizande, Džo Kokers, grupa "Kiss", Šēra, Kenijs Džī un Lady Gaga. Kā vēsta koncerta rīkotāji, viņš ir viens no retajiem komponistiem, kas sadarbojies ar Bobu Dilanu – abi kopā radījuši dziesmu "Steel Bars".

Tāpat dziedātājs ir uzstājies duetā ar Lučāno Pavaroti, Plasido Domingo, Hosē Karerasu, Sīlu, BB Kingu, Šēru un citiem.

Maikla Boltona mūzika un balss bieži dzirdama filmās un seriālos. Piemēram, viņa iedziedātā kompozīcija "Go The Distance", kas radīta animācijas filmai Herkuless, tikusi nominēta "Oskara" balvai kategorijā "Labākā oriģināldziesma". Arī pats Boltons labprāt filmējas - nesen viņš piedalījies populārajā komēdijseriālā "Divarpus Vīri".

Ārpus muzikālās karjeras Boltons daudz laika velta labdarībai un jau 20 gadus vada savu fondu, kas rūpējas par nelaimē nonākušām sievietēm un bērniem.

Šis būs pirmais Boltona koncerts Rīgā, bet iepriekš viņš Latvijā viesojies, uzstājoties vienā no jauno izpildītāju konkursa "Jaunais Vilnis" koncertiem Dzintaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!