Foto: AP/Scanpix
Nākamā gada 5. aprīlī "Arēnu Rīga" piedārdinās metālmūzikas visu laiku lielāko grandu rokkoncerts "Metal All Stars", informē pasākuma organizatori "EM Concert".

Koncertā apvienosies dažādi mūziķi no pasaules slavenākajām metālmūzikas grupām: Phil Anselmo ("Pantera"), Joey Belladonna ("Anthrax"), Udo ("Accept & Udo"), Nick Menza ("Megadeth"), Marty Friedman ("Megadeth"), Chris Poland ("Megadeth"), Brian Fair ("Shadows Fall"), Max Cavalera ("Sepultura"), Ross the Boss ("Manowar"), Tom Araya ("Slayer"), Rob Halford ("Judas Priest"), Jon Daniels ("Anthrax"), Jasin Todd ("Shinedown"), Aaron Rossi ("Ministry") un Matt Banchard ("Shadows Fall").

"Jūs ne vien nebūsiet ko šādu redzējuši, jūs pat nebūtu iedomājušies par kaut ko līdzīgu šim! Tas vienkārši negaidīti pārsteidz jūs. Dievi, ikonas, īsti metāla virtuozi, mūsu laikmeta cietie un smagie izlēma nolaisties no sava metāla Olimpa tikai uz četrām nedēļām, lai Eiropas turnejā parādītu neiespējami izcilu trīs stundu garu šovu, kopā izpildot labākās dziesmas un demonstrējot savu izcilo mūzikas instrumentu pārvaldīšanas prasmi.

Katrs no viņiem jau pats par sevi ir Leģenda, un katrs no viņiem ir licis savu ieguldījumu metāla žanrā, lai kļūtu par to kas mums ir pazīstams un mīlēts šodien. Šova laikā uz skatuves jums būs iespēja vērot ne tikai galvenos grupu dalībniekus no "Lielā metāla četrinieka", bet arī pašu esenci no 20 gadsimta cietajiem un smagajiem, kas ikdienā turnejās nepiedalās - "Judas Priest" un "Pantera". Šī būs nakts, kad pūlis pacels rokas, dzirdot izpildītājus, kas kopā ir saņēmuši vairāk nekā 15 "Grammy" balvas, turklāt viņi visi pabijuši "Billboard" topos vairāku gadu garumā, kopā nopelnot vairāk nekā 30 platīna un zelta albumus, bet pats svarīgākais - viņi iemācīja mūs mīlēt šo mūziku," vēsta organizatori.

Biļetes pieejamas "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!