Foto: Publicitātes foto

Latvijas Nacionālajā operā pirmdien, 26. novembrī plkst. 19:30 Latvijas Nacionālās operas namu piepildīs kaislīgā flamenko skaņas. Uz skatuves kāps viens no mūsdienu virtuozākajiem flamenko ģitāristiem - Vicente Amigo, portālu "Delfi" informē koncerta organizatori.

Par šo jaunās paaudzes mākslinieku atzinīgi izteikušies latviešu ģitāras virtuozi Aivars Hermanis un Kaspars Zemītis, kuri atdzīst, ka talantīgais Vicente Amigo ir mākslinieks, kas flamenko mūziku ir pacēlis profesionālās mūzikas augstumos un pavisam noteikti ir viens no šī brīža gaidītākajiem mākliniekiem.

Par "21. gadsimta flamenko ģitāristu" dēvētais un Latīņamerikas "Grammy" balvu ieguvušais ģitārists Latvijas publikai izpildīs savus izcilākos skaņdarbus, kā arī jaunākā albuma "Paseo de Gracia" kompozīcijas, kas ir veiksmīgs flamenko un džeza mūzikas sajaukums.

"Vicente Amigo ir mākslinieks, kuru šķietami apņēmusi harizmātiska un ēteriska gaisma. Viņa skatiens apmaldījies tālumā un ģitāras skaņas bagātina mūsu iztēli," tā par mākslinieku raksta portāls "AllAboutJazz.com". Ja flamenko ar tā spontanitāti un emocionālo dziļumu ir viesuļvētra, tad Vicente Amigo pavisam noteikti ir tās dvēsele.

Biļetes uz Vicente Amigo koncertu, 26. novembrī Latvijas Nacionālajā operā nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!