Foto: Publicitātes foto
Rīgas Anglikāņu baznīcā 8. decembrī plkst. 19.00 uzstāsies "Latin Grammy" balvas ieguvējs, leģendārais argentīniešu ģitārists Kike Sinēzi duetā ar pasaulē pazīstamo čellistu Ruslanu Viļenski, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Kike Sinezi guvis atzinību savā daiļradē apvienojot tradicionālo Argentīnas mūziku un moderno džezu. Mūziķa izcelsme ietekmējusi viņa skanējumu un stilu, kas izpaužas sarežģītajos taktsmēros, unikālajā frāzēšanā un perkusīvajā ģitārspēles tehnikā. Ģitārists savā repertuārā iekļauj gan džeza klasikas, gan arī oriģinālkompozīcijas. Savos koncertos viņš izmanto septiņu stīgu spāņu ģitāru, pikolo ģitāru un čarango.

Mūziķis ir uzstājies kopā ar tādiem pazīstamiem māksliniekiem kā amerikāņu saksofona leģenda Čārlijs Mariano (Charlie Mariano), bandoneonists Dino Saluci (Dino Saluzzi), Tango Nuevo leģenda Pablo Zīglers (Pablo Ziegler), saksofonists Džo Lovano (Joe Lovano), trompetists Enriko Rava (Enrico Rava) un daudziem citiem. Rīgā Sinēzi viesosies kopā ar pasaulē pazīstamo čellistu Ruslanu Viļenski.

Biļetes uz koncertu ir pieejamas "Biļešu servisa" kasēs, "Circle K" degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!