Foto: Publicitātes foto
Ar koncertu Lielajā ģildē 8. martā pulksten 19.00 uzstāsies izraēliešu tenors Telmans Guževskis, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Koncertā skanēs dažādu valstu un laika periodu mīlas ārijas.

"Ikkatra dziesma šajā romantiskā koncerta programmā ir rūpīgi izvēlēta. Klausītājus priecēsim ar labākajām spāņu, itāļu, angļu un krievu mīlas dziesmām," par programmu teicis pats Telmans Guževskis.

Koncertā piedalīsies arī Hosē Luiss Korvizons Rohass – mūziķis un komponists, kurš pārstāv spāņu klasiskās ģitārspēles skolu. Pie klavierēm sēdīsies pianists Oļegs Žukovs, kurš ir Latvijas Nacionālās operas koncertmeistars vairāk nekā 30 gadus.

Liriskais tenors Telmans Guževskis ir leģendārā dziedātāja Karlo Bergonci skolnieks, "Ivor Novello" balvas laureāts, kā arī ieguvis septiņas medaļas "World Championship of Performing Arts" Losandželosā.

Viens no auditorijas ziņa lielākajiem dziedātāja priekšnesumiem bija 2014. gadā Olimpiskajās spēlēs Sočos, koncertā, kas tika pārraidīts 40 valstīs. Tāpat viņa balss skan Džo Raita filmas "Anna Kareņina" (2012) skaņu celiņā, kas ticis nominēts ASV kinoakadēmijas balvai "Oskars".

Biļetes uz koncertu nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!