"Palladium" koncertzālē 6. decembrī gaidāms "The Libertines" līdera Karla Barata blakusprojekts "Carl Barat and the Jackals".

Lai arī Karla Barata vārds vislabāk zināms tieši grupas "The Libertines" sakarā, paralēli mūziķis ir nodevies arī darbībai citās apvienībās. 2005. gadā viņš dibināja grupu "Dirty Pretty Things", kas pastāvēja līdz 2008. gadam, taču 2014. gadā atkal dibināta jauna apvienība "The Jackals".

"Lielākā daļa kompozīciju no "The Jackals" debijas albuma "Let It Reign", kas dienas gaismu ieraudzīja 2015. gada sākumā, ir sacerētas vēl pirms grupas izveidošanas, līdz ar to zināmā mērā to var uzskatīt par savdabīgu Barata solo karjeras turpinājumu," stāsta koncerta organizatori.

""The Jackals" savā ziņā ir "The Libertines" un pārējo Barata grupu tradīciju mantinieki, kas spēlē dūmakainu, pancisku britu roku, atļaujoties iezīmes arī no barokāli teatrālā Barata solokarjeras perioda, turklāt koncertu repertuārā ir ne tikai dziesmas no albuma "Let It Reign", bet arī lielākie hiti no Barata visas muzikālās karjeras. Skaļi, dinamiski, pārliecinoši, turklāt ar pamatīgu vērienu un zināmu heroisma devu – "Carl Barat and the Jackals" skanējumā ir ietverta visa britroka esence," uzskata koncerta rīkotāji.

Biļešu iepriekšpārdošana tiks uzsākta 7. oktobrī, pirmo 100 biļešu cena 20 eiro, pārējo biļešu cena - 25 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!