Foto: DELFI
Šīsnedēļas nogali Rīgas klubos un kafejnīcās ievadīs dažādi koncerti un muzikāli pasākumi.

Mākslas Darbinieku namā piektdien, 27. augustā muzicēs LNT šova " Dziedošās ģimenes" pagājušās sezonas dalībnieki Sudmaļu ģimene. Koncerta viesi būs Beitiku ģimene ar ko Sudmaļi sadraudzējās šova laikā.

Koncertā skanēs kompozīcijas un dziesmas no "Dziedošo ģimeņu" šova akustiskā versijā.

Sudmaļu ģimene muzicē jau otrajā paaudzē Bērni izauguši, viņiem pašiem ir savas ģimenes, savi bērni. Viņos aizvien dzirkstī no vecākiem mantotā mūzikas mīlestība. Ar mūziku saistīts viņu darbs un brīvais laiks. "Grūtākais mums ir sanākt kopā un atrast laiku mēģinājumiem, lai no tā neciestu ikdienas darbs un savējie, kas gaida mājās. Koncertos saprotam, ka pūles nav bijušas veltas," saka Kristīne Sudmale.

Koncerta sākums 18:00. Biļetes uz koncertu nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs un MDN kasē. Cena – pieaugušajiem 2.50 lati, skolēniem un studentiem – 1.5 lati.

Divus koncertus piektdienā 27. augustā rīdziniekiem un pilsētas viesiem sniegs dvīņumāsu Drozdoviču duets "Dvīnes". Plkst. 16:00 "Dvīnes" kāps uz brīvdabas vasaras skatuves " Origo Summer Stages", kur uzstāsies kopā ar "Fortuna G", bet vakarpusē gaidāms koncerts Vecrīgas atpūtas dārzā "Nekādu problēmu".

Abi koncerti bez maksas.

Kamēr piektdienas vakarā turpināsies Spīķeru festivāls, turpat Spīķeros "Dirty Deal Cafe" gaidāms radošās apvienības "Sula" rīkots elektroniskās mūzikas vakars. Uzstāsies DJ Kanji Kinetic, no Londonas, kā arī pašmāju DJ Indrikkis un Dj Pukemon.

Pasākuma sākums 22:00. Ieejas maksa 2.50 lati.

Vērmanes dārzā 27. augustā notiks šīs vasaras pēdēja Zaļumballe. Pasākumā spēlēs kapella "Hāgenskalna muzikanti", atsaucot atmiņā 20.gadsimta pirmās puses populārās un deju mūzikas vakarus. Deju vakaru rīkošana brīvdabā Rīgas centrā tiek apsvērta arī nākamajā sezonā, jo šovasar Vērmanes dārzā notikušie pasākumi piesaistīja publikas interesi un atsaucību.

Zaļumballes sākums 19:00. Ieeja pasākumā bez maksas.

Vecrīgas klubā "Nabaklab" piektdienas vakarā notiks radio "Naba" literatūras raidījuma " Bronhīts" pēcbrīvdienu ballīte " Bronhotēka". Ar dzejas lasījumiem uzstāsies dzejnieki Arvis Viguls, Artis Ostups un Māris Mikulāns. Savukārt ar muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies grupas "AKC", "Maukas", "Bērnības milicija". DJ zālē diskotēka "Ej apskrieties"

Klubs atvērts no 12:00, pasākuma sākums 20:00 Ieeja – 1 lats.

Visi brīvdienu koncerti un citi pasākumi atrodami "Delfi Afišā"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!