Rundāles pils Baltajā zālē 8. maijā 17:00 ar programmu "Galma mūzika Rundāles pilī uzstāsies kontrtenors Sergejs Jēgers un "Sinfonietta Rīga" stīgu kvartets, portālu "Delfi" informē "Latvijas Koncerti".

Koncertā skanēs spožāko Vīnes klasiķu un dižāko baroka grandu mūzika. Volfganga Amadeja Mocarta dzīvespriecīgais jaunības divertisments; no Franča Šūberta darbiem izvēlēts apcerīgs kvartetskaņdarbs; Jozefa Haidna vitālo daiļradi pārstāvēs viens no viņa slavenākajiem stīgu kvartetiem. Sergeja Jēgera sniegumā skanēs Kristofa Villibalda Gluka Orfeja ārija no operas "Orfejs un Eiridike", Almirenas slavenā ārija "Ļaujiet man raudāt" no Georga Frīdriha Hendeļa operas "Rinaldo", kā arī ārija no Vivaldi virtuozās kantātes "Cessate, omai cessate", kas Sergeja Jēgera sniegumā šopavasar ar panākumiem izskanējusi vairākās Latvijas pilsētās.

Iegādājoties biļeti uz koncertu, apmeklētājiem tiek piedāvāta arī Rundāles pils apskate, defilē caur hercoga Ernsta Johana Bīrona apartamentiem, kā arī šampanietis Zelta zālē.

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!