Dziedātājas Šadē pēdējais albums "Love Deluxe" iznāca pirms astoņiem gadiem 1992.gadā. 14.novembrī nāks klajā viņas jaunais albums "Lover's Rock", ko izdos mūzikas kompānija "Epic". Pavasarī Šadē gatavojas doties arī koncertturnejā.
"Kad es rakstu dziesmas, es smeļos iedvesmu no dzīves - no tā, ko es redzu un ko dzirdu," ekskluzīvā intervijā "Billboard" stāsta Šadē. "Varbūt tāpēc paiet tik ilgs laiks līdz top nākamais albums."

Arī albuma "Lover's Rock" dziesmas ierakstītas Šadē raksturīgajā džeziskajā blūza stilā, lai gan šajā albumā atklājas vairāk introspektīvas noskaņas, un vairākas dziesmas veltītas sabiedriski nozīmīgai tematikai. Mīlas dziesmām "By Your Side" un "After All This Time" līdzās skan skarbākas dziesmas, piemēram, rasisma problēmai veltītās "Immigrant" un "Slave Song".

Lai gan Šadē mūzikā ienākušas hiphopa un gospela ietekmes viņai raksturīgais muzicēšanas stils nav mainījies un, visticamāk, tāds tas arī saglabāsies. Albums ierakstīts sadarbībā ar ilggadējiem Šadē partneriem mūzikā Endjū Heilu, Polu Denmanu un Stjuartu Metjūmenu.

2001.gada martā dziedātāja plāno doties koncertturnejā. Tiem, kuri nespēj sagaidīt albumu un koncertus, Šadē mājas lapa piedāvā dziesmas "By Your Side" RealAudio klipu. Sadarbībā ar "Epic" un žurnālu "Vibe" 10.novembrī mājas lapā tiks rīkots jaunā albuma klausīšanās pasākums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!