Foto: LETA

Pirmdien, 4. jūlijā, raidīt sāks šāgada "360TV Positivus" kanāls, ko skatītājiem piedāvā festivāla galvenais partneris "Lattelecom". Jaunais kanāls ļaus noskaņoties uz festivāla viļņa kopā ar jauno vakara šovu "Positivus 10! Iesildies ar Fredi!", portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

"360TV Positivus" no 15. līdz 17. jūlijam piedāvās tiešraides no Salacgrīvas vairāk nekā divdesmit stundu garumā, kā arī paildzinās festivāla sajūtu, priecējot ar koncertiem, intervijām un citiem video materiāliem no "Positivus" līdz pat 24. jūlijam.

""360TV Positivus" būs mūzikas svētki trīs nedēļu garumā, kas kulmināciju sasniegs festivāla nedēļas nogalē ar vairāk nekā 20 tiešraides stundām no lielākā mūzikas notikuma Baltijā. Līdz ar savu televīzijas kanālu festivāls kļūst pieejams skatītājiem visā Latvijā – no Liepājas līdz pat Daugavpilij, lai kur arī atrastos mūzikas cienītājs – mājās, pludmalē, pārbraucienā vai dārza ballītē," kanāla atklāšanā uzsvēra "Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

"Par godu "Positivus" festivāla desmitgadei, līdztekus jau tradicionālajām koncertu tiešraidēm un intervijām ar māksliniekiem un festivāla apmeklētājiem, pieredzējušās šovmeņa Andra Freidenfelda vadībā atskatīsimies uz festivāla vēsturi un iepriekšējiem deviņiem gadiem aizraujošā formātā – pasaulē tik aktuālā "late night" šova stilā," klātesošajiem medijiem pauda "Positivus" festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

Jaunajā autorraidījumā "Positivus 10! Iesildies ar Fredi!" Latvijā zināmas personības – hokejists Jēkabs Rēdlihs, aktieri Gints Andžāns un Karīna Tatarinova, modes māksliniece Elita Patmalniece, uzņēmēja Marika Ģederte, mūziķi Jānis Aišpurs, Ralfs Eilands, "Carnival Youth", "DaGamba" un citi – kopā ar Fredi izspēlēs dažādas spēles un veiks jautrus uzdevumus, atklājot ar "Positivus" saistītus stāstus un notikumus. Katrā šova raidījumā uzstāsies arī Latvijas mūziķi.

No 4. jūlija ik vakaru plkst. 21.00 jauno vakara šovu "Positivus 10! Iesildies ar Fredi!" varēs vērot ne tikai "TV360 Positivus" kanālā, bet no 11. līdz 17. jūlijam ik vakaru arī pastāvīgās apraides kanālā "360TV".

"360TV Positivus" līdz ar jauno šovu demonstrēs arī 2015. gada festivāla labākos koncertus – "Ewert And The Two Dragons", "Placebo", "Basement Jaxx", "The Sound Poets", Džeks Garets un citus, kā arī aicinās iepazīt šogad gaidāmo mākslinieku mūziku. Sabiedrībā pazīstamas personības īpašās video epizodēs dalīsies savā festivāla pieredzē un atklās savus trakākos "Positivus" piedzīvojumus.

Foto: LETA

No 15. līdz 17. jūlijam "360TV Positivus", kā arī kanāls "360TV" pārraidīs festivāla koncertus vismaz 38 stundu garumā, no kuriem 21 stundu – tiešraidē. Kanāla radošā komanda iecerējusi sarūpēt kopumā 300 intervijas ar mūziķiem, organizatoriem un apmeklētājiem. Dīdžejs un mūzikas žurnālists Toms Grēviņš no Salacgrīvas ziņos par visu aktuālo, kas saistīts ar mūziku, savukārt sociālo mediju speciālists Artūrs Mednis raidījumā "Positivus dienasgrāmatas" iejuks apmeklētāju pūlī, lai stāstītu par notikumiem festivāla teritorijā un telšu pilsētiņā.

"360TV Positivus" festivāla noskaņās raidīs līdz pat 24. jūlijam, ļaujot vēlreiz izgaršot labākos festivāla koncertus un sajust festivālā piedzīvoto.

"360TV Positivus" un "360TV" programma atrodama "Lattelecom.tv".

Jau ziņots, ka "Positivus" 10. jubilejas festivāls notiks no 15. līdz 17. jūlijam.

Līdz šim izziņotā "Positivus" festivāla programma uz galvenajām skatuvēm:

Ellie Goulding, "M83", Iggy Pop, "Years & Years", "Hot Chip", John Newman, "Air", "Wolf Alice", Grimes, Richard Hawley, "Mercury Rev", Charles Bradley, "Oh Wonder", Seinabo Sey, C Duncan, "Ho99o9", San Fermin, "Cigaretts After Sex", "Arthur Beatrice", "The Japanese House", "Postaal", "Choir of Young Believers", Alise Joste, Ozols, "Dzelzs vilks", "Carnival Youth", "Mielavs un Pārcēlāji", "Skyforger", "DaGamba", "Sattellites LV", "Rīgas modes", "Super Besse", Kashuks, "Tehnikums", "The Pink Elephant", "Chomsky Chess Club", "Mionia", "Irving Ark", Joss Stone, Latvijas Radio bigbends & Ralfs Eilands: "Cits Pauls", Mike Skinner & Murkage present Tonga, "HÆLOS" un citi.

Festivāla biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com,"Biļešu servisa" kasēs un "Nordea" bankomātos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!