Līdz ar grupu "The Hobos" un "Lādezers" koncertierakstiem ceļu pie skatītājiem un klausītājiem sāks sērija "Mūzikas stāstnieks" – iestudētu koncertierakstu DVD, kas nodrošinās Latvijas mūzikas videoierakstu vidi ar augstā, starptautiskiem standartiem atbilstošā kvalitātē izgatavotiem ierakstiem live formātā, portālu "Delfi" informē viens no idejas autoriem Aigars Grāvers.
Projektu "Mūzikas stāstnieks" 5. janvārī atsevišķos koncertos Dailes teātra Mazajā zālē atklās grupas "The Hobos" un "Lādezers".

Paredzēts, ka projekta "Mūzikas Stāstnieks" ietvaros sirsnīga kamerkoncerta gaisotnē Latvijā populāras un stabilu vārdu ieguvušas grupas izpildīs ne tikai savas visu laiku populārākās dziesmas, bet arī dalīsies savos piedzīvojumos un stāstos.

Lai atbilstu pēc iespējas plašākas skatītāju auditorijas gaumei, kā arī lai izvairītos no iespējamas muzikālas vienveidības, ir izvēlētas vairākas šobrīd aktīvas un atpazīstamas grupas un mūziķi, kas producentu izpratnē atbilst Latvijas mēroga "leģendas" standartiem, kā arī tādi, kas iedalāmi kategorijā "populārie"

2009. gada sezonā projektā "Mūzikas Stāstnieks" aicinātās grupas varētu būt
"Labvēlīgais Tips", "Līvi", "Remix", "Bet Bet", "Opus Pro", "Credo", "Pērkons", "Jumprava", Igo, "Jauns mēness", šobrīd populārie Gustavo & Co., "Cosmos", "Dzelzs vilks", "Borowa MC", "A-Eiropa", Intars Busulis un citi.

Uz koncertiem tiks aicināti sirsnīgākie šo grupu fani un uzticamākie klausītāji, kā arī draugi.

Tā būs iespēja ieraudzīt sev tuvu mākslinieku pavisam citā, intīmā gaismā. Savukārt, mūziķiem tas būs izaicinājums - tuvoties publikai, neslēpjoties aiz spilgtām skatuves gaismām un sarežģītiem šova elementiem. Tā ir mūzika ar stāstu. Un stāsts par mūziku.

Grupu fani tiek aicināti "JUMPstudio"
mājas lapā
aizpildīt anketu, tādā veidā iegūstot iespēju klātienē piedzīvot DVD materiāla tapšanas brīdi. Vienā koncertā varēs piedalīties 150 grupas fani.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!