Foto: Publicitātes foto
No 9. līdz 11. augustam Liepājā notiekošajā festivālā "Fontaine festival" dalību apstiprinājusi arī grupa "Jumprava" un leģendārā Latvijas rokgrupa "Līvi", portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Festivālā trīs dienu garumā uz piecām skatuvēm kāps vairāk kā četrdesmit mūzikas apvienību un dīdžeju.

Kā īpašs notikums jāmin piektdienas vakarā uz "Gypsy Camp" skatuves notiekošais grupas "Līvi" koncerts. Lai arī Latvijas roka leģendas vairs nekad neuzstāsies oriģinālsastāvā, 9. augusta koncertā kopā uzstāsies ilgi gaidīta savienība – Aivars Brīze, Tomass Kleins, Ainars Virga, Vilnis Krieviņš, Guntars Mucenieks un basģitārists Mārtiņš Burkevics. Savukārt sestdien, 10. augustā uz šīs pašas skatuves kāps pašmāju grupa "Jumprava".

Dalību festivālā apstiprinājis arī ASV dzimušais blūzmenis Hovards Fišmens (Howard Fishman), savukārt svētdien, 11. augustā festivālu noslēgs enerģiskā zviedru rokgrupa "Jack's rezidence".

"Fontaine festival" notiks no 9. līdz 11. augustam Liepājā, klubā "Fontaine palace" un tam pieguļošajā teritorijā un ēkās Dzirnavu ielā 4 un Stūrmaņu ielā 1.

Biļetes uz visām trīs festivāla dienām pieejamas "Biļešu serviss" kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv, to cena ir astoņi lati, savukārt vienas dienas biļetes būs pieejamas uz vietas, festivāla kasē par pieciem latiem. Atsevišķa biļete uz svētdienas koncertu būs pieejama par diviem latiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!