Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
Nedēļas nogalē, no 20. līdz 22. jūlijam, Salacgrīvas Zvejnieku parkā notiks jau 12. "Positivus" festivāls. Pasākuma telšu pilsētiņa tiks atvērta ceturtdien, 19. jūlijā, bet aproču maiņa Rīgā, koncertzālē "Palladium" notiks jau trešdien, 18. jūlijā. Kas šogad jāņem vērā festivāla apmeklētājiem, kādas izmaiņas gaidāmas "Positivus" teritorijā un kādiem laika apstākļiem gatavoties – var uzzināt "Delfi" apkopotajā rakstu izlasē.

Izpēti un plāno! Publicēta 'Positivus' festivāla programma un norises vietas karte

Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

20. jūlijā Salacgrīvā vārtus vērs 12. "Positivus" festivāls, kurā trīs dienu garumā uz vairākām festivāla skatuvēm būs baudāma bagātīga un daudzveidīga mūzikas programma. Visu festivāla programmu var aplūkot un lejupielādēt festivāla mājas lapā sadaļā "Programma", kā arī mobilajā lietotnē "Positivus'18", kas bez maksas pieejama "App Store" un "Google Play" veikalos.

Lasīt vairāk

'Positivus' tuvojas – noderīga informācija autobraucējiem

Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Jau ceturtdien, 19. jūlijā, pulksten 17.00 tiks sagaidīti pirmie "Positivus" festivāla apmeklētāji, kuri varēs apmesties telšu pilsētiņā. Tiem, kas uz festivālu dosies ar savu automašīnu būs gaidāmas nelielas izmaiņas ceļā uz festivāla autostāvvietu, kā arī ceļa posmā uz Salacgrīvu gaidāmi nelieli satiksmes ierobežojumi.

Lasīt vairāk

'Positivus' apmeklētājiem un ainavu 'medniekiem': kas pa ceļam apskatāms piekrastē

Foto: Linda Kauliņa/Inga Zeile

Daudzu ilgi gaidītās "Positivus" brīvdienas straujiem soļiem tuvojas, taču izjusto dziedāšanu un dejošanu var apvienot ar skaistās Latvijas dabas iepazīšanu. Bet, ko īsti apskatīt pa ceļam uz Salacgrīvu vai koncertu starplaikos? No krājumiem esam izcēluši stāstus par dažādiem interesantām vietām šajā pusē, kas brīvdienu plānos noderēs arī tiem, kuri festivālu šogad neplāno apmeklēt.

Lasīt vairāk

'Palladium' darbu sāks 'Positivus' aproču apmaiņas punkts

Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 18. jūlijā, koncertzālē "Palladium" (Marijas ielā 21, ieeja no Pērses ielas) sāks darboties "Positivus" aproču apmaiņas punkts, kur būs iespējams apmainīt trīs dienu festivāla biļetes, tādējādi atvieglojot rindas un kustību pie festivāla ieejas. Aproces Rīgā būs iespējams apmainīt arī ceturtdien, 19. jūlijā, un piektdien, 20 jūlijā, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji .

Lasīt vairāk

Pašiem savs minifestivāls – 'Positivus' piedāvā programmu bērniem

Foto: Publicitātes foto

"Positivus" festivāls, kas šogad norisināsies no 20. līdz 22. jūlijam, jau astoto gadu pēc kārtas organizē dažnedažādas aktivitātes Bērnu saliņā. Šogad paredzēta īpaši pārdomāta bērnu aktivitāšu programma, ko veido 14 dažādi projekti, padarot "Positivus" par vienu no visdraudzīgākajiem ģimenes festivāliem Latvijā.

Lasīt vairāk

Tuvākajās dienās karstums nedaudz atslābs, daudzviet gaidāms pērkona negaiss

Foto: LETA

Nedēļas otrajā pusē Latvijā būs vairāk mākoņu, daudzviet gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, karstuma mazināšanos veicinās arī jūras vējš, prognozē sinoptiķi.

Lasīt vairāk

'Positivus' laiž apgrozībā festivāla oficiālos T-kreklus

Foto: Publicitātes foto

No otrdienas, 3. jūlija, pārdošanā nonāk oficiālie "Positivus" festivāla T-krekli, kurus iegādājoties un uzvelkot uz festivālu, apmeklētājiem tiks nodrošināta īpašā VIP ieeja festivāla teritorijā, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!