Foto: Publicitātes foto
Grupa "SIA Radikal" publiskojusi dziesmu 'Voldim!' - , jau ceturto singlu no topošā albuma.

SIA Radikal 'Voldim!'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/SIARadikal_Voldim.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

'Voldim!' ir "Sia Radikal" veltījums visiem mirušajiem supercilvēkiem, kuriem "mēs, dzīvie, neļaujam normāli dusēt aizsaulē," norāda mūziķi. "Sia Radikal" redzeslokā, kā piemērs citiem ir nonācis Vladimirs Iļjičš Uljanovs jeb Ļeņiņs. Precīzāk to izsaka grupas līdervokālista Daiņa Rijkura liriskā atkāpe "Iedod viņam (Voldim) naudu, viņam bērēm trūkst, zemē nepieņemtais krievu Vinnijs Pūks!".

Grupas debijas albuma saturiskā daļa ir nokomplektēta, tomēr finansiālu sarežģījumu dēļ grupa pagaidām darbu studijā neturpina.

"Šie ir tikai īslaicīgi sarežģījumi, un grupā valda pacilājošs garastāvoklis. Ir jaunas dziesmas, ir lērums ar koncertiem vēl šovasar jānospēlē... Fonteins nāk virsū un tie ir īsti svētki! Albumu ierakstīsim, nekur viņš neliksies," sola grupas ģitārists Gustavs Terzens.

Grupas koncertprogrammā šīs nedēļas izskaņā ir gaidāma uzstāšanās klubā "Melnā Piektdien", 13.augustā, piektdienā, bet nākamajā dienā, sestdien, 14.augustā, Fontaine festivālā Liepājā. Savukārt jaunnedēļ grupa koncertēs Alūksnes festivālā "Sutas Balss".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!