Foto: Publicitātes attēli
Šonedēļ klajā nāks grupas "Sia Radikal" debijas albums "Monokarš". Īsi pirms albuma izdošanas, grupa publisko plates noformējumu. "Daudziem šī būs pirmā tikšanās ar 'Sia Radikal' un mēs vēlamies, lai šis randiņš būtu spēcīgs," preses paziņojumā pauž grupas dalībnieks Gustavs Terzens.

"Albuma noformējums ir simbolisks, jo precīzi atspoguļo muzikālo pildījumu tajā. Nav nekādas eksaltācijas un subliminālo līmeņu, nav klausītāja mānīšanas. Šis attēls kopumā iemieso sajūtu, kuru par Latvijas seju šodien daudzi cenšas pateikt skaidrākos vārdos, bet tos īsti neatrod, jo, iespējams, trūkst spēka. Mēs palīdzēsim!" stāsta Terzens par plates "Monokarš" vāka noformējumu, kuru realizēt palīdzējis mākslinieks un grupas fotogrāfs Armands Ērglis.

Jau ziņots, ka albums klajā nāks 22.aprīlī un tam par godu notiks divi lieli koncerti – pirmais 22.aprīlī "NabaKlab", bet otrs Liepājā – 23.aprīlī "Fontaine Palace". Plate būs digipack formātā ar 14 lappušu bukletu un to iegādaties pagaidām varēs tikai koncertu norises vietās.

Koncertos būs īpaši padomāts par gaismu un skaņas augstvērtību, kā arī "Sia Radikal" uz skatuves uz kādu no dziesmām pievienosies Latvijas metālmūzikas leģendārais grupas "Sanctimony" vokālists Jānis Boļšaks, kurš šobrīd rūpīgi apmeklē arī "Sia Radikal" sagatavošanās mēginājumus.

Abus koncertus kā iesilditāji pavadīs "Sia Radikal" draugi un skatuves kolēģi "The Factor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!