Foto: Publicitātes foto

Ar koncertu Mežaparka Lielajā estrādē 26. jūnijā viesosies amerikāņu grupa "The Killers". Grupa Latvijā viesosies sava jaunākā albuma "Battle Born" veicināšanas turnejas ietvaros, liecina informācija "Biļešu servisa" interneta vietnē.

Biļetes uz koncertu būs iespējams iegādāties visās "Biļešu serviss" kasēs un www.bilesuserviss.lv no 7. februāra. plkst. 12:00. Biļešu cenas sākot no 20 latiem (Biļešu skaits ierobežots).

Jaunāko, pēc kārtas ceturto, albumu "Battle Born" grupa izdeva 2012. gada rudenī.

Jaunākajam "The Killers" albumam ir dots viņu Lasvegasas studijas vārds, kam ir liela nozīme grupas biogrāfijā. Kā uzskata paši grupas dalībnieki, šis nosaukums jaunajam albumam ir godam nopelnīts.

Kā stāsta grupas solists Brendons Flouers (Brandon Flowers): "Tas ir smagākais, ko jebkad esmu paveicis savā dzīvē. Tas ir ilgākais laika posms, kurā mēs esam veikuši savu ierakstu, kā arī garākais laika posms, ko esmu pavadījis dziesmu vārdu sacerēšanai. Es vēlētos teikt, ka esam sasnieguši pašu pilnību."

Albuma producēšanā iesaistījušies arī Stjuarts Praiss (Stuart Price), kurš strādājis ar Madonnu, Stīvs Lilivaits (Steve Lillywhite), Demjens Teilors (Damian Teilor) un Brendans O'Braiens (Brendan O'Brien).

Albuma izstrādes procesā grupa sadarbojusies ar pieciem producentiem - Stīvu Lilivaitu (Steve Lillywhite), Deimianu Teiloru (Damian Taylor), "U2" un Boba Dilana (Bob Dylan) producentu Danielu Lanuā (Daniel Lanois), "Day & Age" producentu Stjuartu Praisu (Stuart Price) un roka meistaru Brendanu O'Braienu (Brendan O'Brien), kas atbildīgs par Brūsa Springstīna (Bruce Springsteen) u.c. rokmūziķu ierakstiem.

"The Killers" dibināta 2001. gadā Lasvegasā, Nevadas štatā ASV. Grupa debitēja 2004. gadā ar albumu "Hot Fuss", iekarojot plašu pupularitāti ar hītiem "Mr Brightside, "Smile Like You Mean It" un"Somebody Told Me".2006. gadā sekoja ne mazāk panākumiem bagātais albums "Sam's Town", kas saņēma "BRIT Awards"balvu kā gada labākais ārvalstu albums. Savukārt 2008. gadā tika izdots albums "Day & Age", kas sekoja vērienīga pasaules turneja ar izpārdotiem koncertiem lielākajās pasaules pilsētās. 2010. gadā, pēc turnejas beigām, grupa paziņoja par pārtraukumu radošajā darbība, taču jau 2011. gadā atgriezās ar koncertiem un jaunā albuma plāniem.

Koncertu organizē aģentūra "E.M. Concert".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!