Foto: Publicitātes foto

9. oktobrī plkst. 19 Valmieras Kultūras centrā notiks koncertuzvedums "Orlando teiksmainā dzīve", kurā piedalīsies Sergejs Jēgers (kontrtenors), Jolanta Strikaite (soprāns), Agnese Kanniņa-Liepiņa (baroka vijole), Jānis Stafeckis (kontrabass), Vladimirs Kudrins (ģitāra) un Karina Bērziņa (stāstniece).

Kā informēja Valmieras Kultūras centra sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Tarbuna, koncertprogrammā skanēs Antonio Vivaldi, Georga Frīdriha Hendeļa, Klaudio Monteverdi, Džulio Kačīni, Antonio Lotti skaņdarbi.

"Orlando teiksmainā dzīve" ir aizraujoša muzikāla novele par Venēciju 18.gadsimtā skaistas mūzikas skanējumā. Ar lepnumu par itāļu operas kārto šūpuli Venēcijā, ar Sv.Marka katedrāli un Dodžu pili fonā, ar karnevāla spožumu, ar neizbēgamajām intrigām un mīlas pārdzīvojumiem, ar lagūnu noslēpumaino viļņošanos nakts stundās un slēpšanos masku aizsegā koncertuzvedumā tiks stāstīts par dzīvi Venēcijā, kurā liela loma bijusi mūzikai. Stāsta centrā neapšaubāmi ir viņš - neparasti augstās balss īpašnieks Orlando, kam dzīve sagādājusi tik daudz ciešanu un laimes.

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un mājaslapā "www.bilesuparadize.lv".

Koncertu organizē Valmieras Kultūras centrs, finansiāli atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!