Foto: Publicitātes foto

"Vasaras festivāla" otrā sezona tiks noslēgta trešdien, 26. augustā ar "Rick Feds Society" koncertu, kurā uzstāsies arī Agnese Rakovska, Annija Putniņa, Pēteris Upelnieks un multimākslinieks Raiens Sabets Perijs no Lielbritānijas.

Rihards Fedotovs, kurš uzstājas ar nosaukumu "Rick Feds Society", ir multimākslinieks, kurš savu talantu apliecinājis kā "Fulbright" stipendiāts, vēlāk savas karjeras kāpumu piedzīvojis ASV piedaloties dažādos muzikālajos projektos kopā ar tādiem mākslniekiem kā "Cuba Gooding Sr.", Betiju Raitu, Džonu Svanu un citiem. Šobrīd Fedotovs strādā pie jaunrades elektroniskās mūzikas lauciņā. Viņam patīk eksperimentēt ar dažāda laikmeta un etniskās mūzikas stiliem, sintizējot skaņu tembrus un ritmus, stāsta koncerta organizatori.

Noslēguma koncertu iesāks duets - Leila Alījeva un Elizabete Lāce, kuru priekšnesumā būs dzirdamas orientālas tēmas. Koncerta noslēgumā uzstāsies jaunie talanti no Rīgas Doma kora skolas, dodot iespēju plašākai publikai uzstāties džeza nodaļas audzēkņu kvartetam.

"Vasaras Festivālā" aizvadīto divpadsmit koncertu sērijā uzstājās Jolanta Gulbe - Paškeviča, Aija Vītoliņa un Elza Rozentāle, "Latvian Blues Band", Ivo Grīsniņš Grīslis, Deniss Paškevičs Band, "Undertango", kā arī Kristaps Vanadziņš un Toms Rudzinskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!