Foto: Kadrs no video
Pēdējās nedēļas laikā ļoti strauji milzu popularitāti iemantojuši divu horvātu čellistu apvienība "2Cellos", kura izpilda kaverversiju slavenajam "AC/DC" skaņdarbam "Thunderstruck".

Jau kopš "Apocaliptyca" lielajiem panākumiem, izpildot "Metallica" pazīstamāko kompozīciju kaverversijas ar čelliem, šis mūzikas instruments ir iekarojis jaunu pielūdzēju loku. Piemērs tam ir arī latviešu čellistu trio "Melo-M"

Arī horvātu čella duets, kuru veido Luka Suliks un Stjepans Hausers, popularitāti bija iemantojuši, izpildot dažādus mūsdienu skaņdarbus no "Guns 'N Roses", Maikla Džeksona, "Coldplay" un citu populāru mūziķu repertuāra.

Tomēr šķiet, ka jaunā kaverversija izrādījusies visspēcīgākā no visām, kam liels nopelns ir arī oriģinālajam videoklipam. Tajā redzama uz koncertu sanākusi publika antīkos tērpos, kura izskatās izteikti samulsusi un ne visai apmierināta ar puišu veikumu uz skatuves.

Nedēļas laikā video tā oriģinālajā "Youtube" kanālā vien apskatīts jau nedaudz vairāk nekā piecus miljonus reižu, un ar katru dienu skatījumu skaits aug aizvien straujāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!